Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Η Μενεγάκη «μάλωσε» την πανελιστρία της που συζεί με κάποιον 16 χρόνια μεγαλύτερό της [εικόνες+βίντεο]

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/kallimoukou_0_0_0.jpg 
Παρασκευή 24 Μαΐου 2013
Για την σχέση της Αντωνίας Καλλιμούκου με τον συγγραφέα Κώστα Βαζάκα, που είναι 16 χρόνια μεγαλύτερος της, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη. Αφορμή η συνέντευξη που έδωσε η πανελίστριά της σε..
εβδομαδιαίο περιοδικό.
«16 χρόνια; Ούτε που το κατάλαβα. Στον δικό μου έρωτα η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανένα ρόλο. Ο έρωτάς μου δεν κοιτάει ταυτότητας, κοιτάει τα μάτια! Και το πόδι της... χήνας στα δικά του, δεν με ενοχλεί καθόλου». Αυτό δήλωσε η 27χρονη Αντωνία Καλλιμούκου στην συνέντευξη που έδωσε στο Εγώ Weekly σχετικά με την σχέση της με τον 43χρονο συγγραφέα και σεναριογράφο Κώστα Βαζάκα.
Στην συγκεκριμένη απάντηση ήταν που στάθηκε και η Ελένη Μενεγάκη για να την ρωτήσει πως αυτή η διαφορά ηλικίας επηρεάζει την καθημερινότητά τους. Και μάλιστα φέρνοντας ως παράδειγμα τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο ( «Είχα σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον πρώην σύζυγό μου... Δεν θυμάμαι τώρα πόσο ακριβώς, 12-13 χρόνια») και εξηγώντας πως εκείνη πλέον -σε σχέση με την εποχή που ήταν 27 χρονών- δεν έχει τις ίδιες αντοχές «Όταν φτάνει 10 η ώρα θέλω να πέσω για ύπνο. Τότε έλεγα 'που θα πάμε σήμερα'».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Αντωνία Καλλιμούκου αποκάλυψε επίσης ότι ακόμα δεν έχει κάνει καμία κουβέντα με την Ελένη Μενεγάκη για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ συμβούλεψε τις νέες κοπέλες «Να μην πιστέψουν ποτέ σε αυτό που είχε γράψει ο Oscar Wilde, ότι δηλαδή η ομορφιά είναι πιο σημαντική από την εξυπνάδα, γιατί είναι αυταπόδεικτη».

Πηγή:  iefimerida.gr http

Δεν υπάρχουν σχόλια: