Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Ανέτοιμος" ο Μαρσέλο Πέντα..επιστρέφει ο Κοντέων με Βέροια

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός

Ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 10.00 στις εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ η προετοιμασία του Πιερικού για το αυριανό παιχνίδι στην Βέροια με την ομώνυμη τοπική ομάδα και.... στην συνέχεια ο Σταύρος Διαμαντόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα η οποία θα αναχωρήσει για την πόλη της Ημαθίας όπου και θα διανυκτερεύσει στις 6.00 το απόγευμα.

Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε με το καθιερωμένο "ζέσταμα", συνεχίστηκε με εικοσάλεπτης διάρκειας δίτερμα και ολοκληρώθηκε με πολλές εκτελέσεις "στημένων φάσεων".

Σε αυτήν πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Γουσούλη, όμως ο προερχόμενος από τραυματισμό Μαρσέλο Πέντα πιθανότατα δεν θα ακολουθήσει την αποστολή καθώς "κρίνεται" ως ανέτοιμος, ενώ ο έμπειρος Κατερινιώτης προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τον Λόπεζ που συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες.

Ως πιο πιθανός αντικαταστάτης του Ισπανού μέσου "φαντάζει" ο Πέτρος Κοντέων που επιστρέφει από τιμωρία εκτός εάν ο Σταύρος Διαμαντόπουλος προτιμήσει σύστημα με τρεις αμυντικούς μέσους οπότε, θέση στο βασικό σχήμα θα διεκδικήσει ο Κώστας Λαζαρίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: