Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε σχολικά συγκροτήματα της Κατερίνης

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011
Προστέθηκε από  eptanews
1_epal_k
 
Επίσκεψη σε σχολικά συγκροτήματα της Κατερίνης πραγματοποίησε την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας,  Σοφία Μαυρίδου,  στο πλαίσιο ενημέρωσής της σχετικά με τη ...λειτουργία και τα προβλήματα των σχολικών μονάδων του νομού.

1o_epalΣυγκεκριμένα, η κα. Μαυρίδου συνοδευόμενη από τους συνεργάτες της   Π. Τερζόπουλο και Α. Μπαρμαγεωργόπουλο μετέβη στο κτηριακό συγκρότημα που συστεγάζονται το 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης, το εσπερινό ΕΠΑΛ και το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Κατερίνης.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τους διευθυντές  του 1ου ΕΠΑΛ κ. Ι.Τσολακίδη,
του εσπερινού ΕΠΑΛ κ. Μ. Καραγιάννη και του Σχολικού Εργαστηριακού Κέντρου κ. Α.Γεραστοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας  ενημερώθηκε για τη σημερινή κατάσταση, τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα σχολεία.

tee_idik.agogisΑναλυτικότερα,  έγινε αναφορά στην παλαιότητα του κτηρίου, στην ύπαρξη του υποσταθμού της ΔΕΗ κοντά στο συγκρότημα, στα ελλειπή   μέτρα ασφαλείας στον προαύλιο χώρο του κτηρίου,  στην ανάγκη επέκτασης του χώρου όπου στεγάζονται τα εργαστήρια και στην άμεση ανανέωση του εργαστηριακού εξοπλισμού.

Στη συνέχεια η κ. Μαυρίδου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΕ Ειδ. Αγωγής από το διευθυντή κ. Α. Τότσικα, ο οποίος εστίασε κυρίως στην έλλειψη αιθουσών .

epasΣτην ασφάλεια των εγκαταστάσεων, στην έλλειψη εργαστηρίων και κυλικείου αναφέρθηκαν ο διευθυντής του ΕΠΑΣ Κατερίνης κ. Γ. Καρυπίδης ,ο υποδιευθυντής κ. Γ. Αραμπατζής και ο τομεάρχης κ. Α. Γιαμούζης στη διάρκεια της συνάντηση που είχαν με την Αντιπεριφεριάρχη Πιερίας  στη σχολική μονάδα.

Η κ. Μαυρίδου αφού άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τα αιτήματα των εκπαιδευτικών , δεσμεύτηκε για μια εποικοδομητική συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα για την επίλυση των θεμάτων. 
1_epal_k

Δεν υπάρχουν σχόλια: