Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011
Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
1
«Το κοινό νόμισμα της Ευρώπης, δεν είναι το Ευρώ, αλλά η αξιοπιστία της. Δεν είναι ο.... άκρατος φιλελευθερισμός αλλά ο ενσυνείδητος εθελοντισμός» είπε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, μιλώντας στην Πανελλαδική Συνάντηση Υπευθύνων Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ.


Έτσι εξηγείται προφανώς, ότι η κυβέρνηση έχει βαλθεί να μας κάνει όλους σώνει και καλά εθελοντές. Διότι έτσι όπως το πάει, οι μισθοί που θα παίρνουμε θα μοιάζουν περισσότερο με «συμβολικό τίμημα» για την εργασία που προσφέρουμε!


«Δειγματοληψίες και ελέγχους από πιστοποιημένα εργαστήρια, για την εξακρίβωση της ποιότητας των υδάτων των πηγών της ευρύτερης περιοχής, επιρροής της υπό διάνοιξη σήραγγας Τ3, διενεργούν τόσο ο Παραχωρησιούχος σύμφωνα με τη Σύμβαση όσο και ο Δήμος Άνω Ολύμπου. Από τις δειγματοληψίες του Παραχωρησιούχου δεν έχει προκύψει υπέρβαση των φυσιολογικών ορίων. (…)Η Εγνατία Οδός Α.Ε. θα συνεχίσει, όπως πράττει μέχρι τούδε, να παρακολουθεί το θέμα (…)», αναφέρεται σε απάντηση του υπουργού υποδομών, προς τον Κώστα Κουκοδήμο για την ποιότητα του νερού της νότιας Πιερίας.

Όσο κι αν ψάξαμε στο χάρτη, τον Καποδιστριακό ή τον Καλλικρατικό, δήμο Άνω Ολύμπου δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε. Οι επιφυλάξεις μας είναι βέβαια, στο πόσο καλά παρακολουθεί το θέμα η Εγνατία ΑΕ, η οποία ακόμα δεν έμαθε, ούτε πώς λέγονταν ο Δήμος. Χρόνος υπάρχει όμως παιδιά και μη βιάζεστε… άλλα 27 χρόνια (τουλάχιστον) θα είναι ο παραχωρησιούχος στην περιοχή μας…


3
Σχολεία της Κατερίνης επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου και όπως ήταν φυσικό άκουσε μόνο για προβλήματα και ελλείψεις. Ευτυχώς, δεσμεύτηκε για «εποικοδομητική συνεργασία». Μάλλον τα προβλήματα κατάντησαν «διαχρονικά» επειδή δεν υπήρχε «εποικοδομητική» συνεργασία και όχι επειδή δεν υπήρχαν λεφτά… Δεν εξηγείται αλλιώς.


4
Ο Νο 2 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για τον τουρισμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί και με τη συμμετοχή φορέων, στην αίθουσα του πρώην νομαρχιακού συμβουλίου Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: