Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς τσίπα, ξεδιάντροπα ο συνεχιστής του Σωκράτη στο ΠΑΣΟΚ, ταυτίζεται πλήρως με το ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Τώρα είναι η ώρα να μπει τέλος στις ουρές της ταλαιπωρίας των πολιτών για υπηρεσίες υγείας. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την... προσπάθεια.
Τώρα είναι η ώρα για Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για  κάθε Έλληνα, παντού στην Ελλάδα.
Αυτή ήταν η δέσμευσή μας, αυτό απαιτούν οι πολίτες, αυτό στηρίζει και η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών."
Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ

Τώρα το «μπαλάκι» στην Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ, που για τον Α. Λοβέρδο τόνιζε προχθές: «Ο Υπουργός Υγείας και η κυβέρνηση, απροκάλυπτα, απροσχημάτιστα και αδιάκριτα μετατρέπουν τον πολίτη σε πελάτη για να υποστηριχθεί χωρίς όρους η ιδιωτική υγεία»… και «υγεία από δημόσιο αγαθό εμπορευματοποιείται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ιδιωτικών συμφερόντων».
Σύντροφε Παναγιωτακόπουλε, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα… Τι έχεις να πεις για τη συμπαράταξη του Μ. Καρχιμάκη με τον Λοβέρδο και εμπορευματοποίηση της υγείας;
Θα λάβει δέουσα απάντηση ο νέος Ξυνίδης του ΠΑΣΟΚ, ή θα λουφάξει η Αριστερή Πρωτοβουλία, ώστε να εξασφαλίσεις μια θεσούλα στο Πολιτικό Συμβούλιο, αν και όταν θα τολμήσει ο ΓΑΠ να συγκαλέσει το Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ;
Πάντως, όσοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν με τις σοσιαλιστικές ιδέες του ΠΑΣΟΚ και του μεγάλου ηγέτη ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, έχουν γραμμένους τους νενέκους στα παλιά τους υποδήματα!
Νάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: