Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Για νικηφόρο αποτέλεσμα στην Άμφισσα Φωκικός – Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης Τραυματίστηκε χθες ο Νίκος Σαββίδης

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011
Με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώνεται ουσιαστικά η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Φωκικό.
Είναι  αγώνας της 20ης ...αγωνιστικής και η Α.Ε. Ποντίων θέλει να επαναλάβει τη νίκη
 του πρώτου αγώνα που έγινε στην Κατερίνη.
Ο προπονητής της ομάδας έχει κάποια προβλήματα αφού εκτός του τιμωρημένου Βεϊδαμενίδη δεν θα έχει και το Νίκο Σαββίδη που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί.
Εκτός αυτών των δύο κάποιο μικρό πρόβλημα έχει και ο Ελευθεριάδης που μέχρι χθες δεν έκανε καμία προπόνηση την εβδομάδα αυτή και ο κ. Σταματόπουλος τον περιμένει σήμερα. Ο Ελευθεριάδης απολύθηκε την εβδομάδα αυτή από το στρατό και έπρεπε να μεταβεί στη μονάδα του για να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να πάρει το απολυτήριό του. Έτσι ο τεχνικός της Α.Ε. Ποντίων θα επιλέξει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του από τους παρακάτω:
Λαζαρίδης, Παπατολίκας, Τροΐρης, Νάιντος, Παπαγιαννόπουλος, Μιχαηλίδης, Λιόλιος, Φωτιάς, Γούλας, Γούτσιος, Κυρτέγος, Βελώνης, Παπαδόπουλος Σίμος, Τσιτλακίδης, Μωϋσίδης, Πανανός, Παπαστεργίου, Ελευθεριάδης, Ορφανίδης, Κομβολίδης και Μουρατίδης.
Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και θ’ αρχίσει στις 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: