Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 – 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πανελευσινιακός - Πιερικός Αρχέλαος - Το Σάββατο στην Ελευσίνα στις 5.30 μ.μ.


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Ακόμη ένα ενδιαφέρον εκτός έδρας παιχνίδι έχει αυτό το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος. Αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον Πανελευσινιακό που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος για την κατερινιώτικη ομάδα ...είναι σαφώς η κατάκτηση της νίκης.
Κώστας Σορώτος: «Εμείς βέβαια σε κάθε αγώνα κυνηγάμε το καλύτερο και το καλύτερο είναι η νίκη»
Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι πολύ φορμαρισμένη. Εμείς βέβαια σε κάθε αγώνα κυνηγάμε το καλύτερο και το καλύτερο είναι η νίκη. Γι' αυτό προετοιμαζόμαστε και πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε.
Σιγά - σιγά βάζουμε καινούργια πράγματα στην ομάδα. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός μας γιατί το πρωτάθλημα συνεχίζεται χωρίς διακοπή και δεν έχουμε περιθώριο για πολλά πράγματα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».
Χορηγοί και τα Φροντιστήρια ΜΕΘΟΔΙΚΟ - ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Και τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «ΜΕΘΟΔΙΚΟ – ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ» είναι χορηγοί στις φετινές δραστηριότητες του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη 2008. Εδρεύουν στην Κατερίνη, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 60.
Με τον ΠΑΟΚ οι Ακαδημίες
Στη Θεσσαλονίκη, στο βοηθητικό της Τούμπας, θα μεταβούν την Κυριακή οι ακαδημίες του Πιερικού Αρχελάου και συγκεκριμένα τα τμήματα των γεννημένων το 1998, 1999 και 2000 με τους προπονητές τους Γκοτζαμάνη Μιχάλη, Γκαβοτάσιο Σωτήρη και Χατζηιωάννου Στέλιο για να αγωνιστούν με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Μετά τον Γιώργο Τσαλμπούρη και οι Αναστάσιος Πρισκομάτης και Βασίλης Κοντσές πήραν μέρος στην προπόνηση του κλιμακίου της Εθνικής Παμπαίδων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στο κλειστό της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αγωνιστική του Τουρνουά Μίνι με την Κατερίνη 2008 να αντιμετωπίζει στις 12.00 στο ΔΑΚ τον Μ. Αλέξανδρο Κολινδρού.
Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 νίκησε τον Μακεδονικό Ν. Εφέσου με 38-31.
Με τον ΣΦΚ Κατερίνη 2008 αγωνίστηκαν οι: Γιαλίδης, Εξίζογλου, Κοντσές, Χασάπης, Σκαμπαρδώνης, Ζησόπουλος, Κοντζές, Σαββίδης, Σαμαράς, Σταυριανίδης, Καραμούζας, Ταμουρίδης.
Στο παιδικό πρωτάθλημα: Μακεδονικός Ν. Εφέσου - Πιερικός Αρχέλαος 41-50. Τα δεκάλεπτα: 7-20, 15-29, 29-42, 41-50.
Οι συνθέσεις
Μακεδονικός Ν. Εφέσου (Αθανασιάδης Π.)
Τασιόπουλος, Οφίδης, Βούλγαρης 12, Αγγελάκης, Ζώγος, Κασιτερόπουλος, Δοϊνάκης 9, Μπούκινατς, Διδασκάλου 9, Σιδηρόπουλος, Πιτσιάβας 11, Κυριακού.
Πιερικός Αρχέλαος (Τσαλμπούρης Κ)
Δαμαλής 15, Βαρδακώστας 16, Μαλαματίδης 7, Μαλέτσκας 2, Νταρλαγιάννης, Κεσίδης, Τσινίκος 7, Κελαδίτης, Τζιτζιφόπουλος, Αγγέλης 3, Καζαναράκης, Πιπερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: