Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Χάντμπολ – Α2 Ανδρών Στις 18:00 στην Πτολεμαΐδα Αρίων Πτολεμαΐδας – Αρχέλαος

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011
Τον ισχυρό στην έδρα του Αρίωνα αντιμετωπίζει ο Αρχέλαος αύριο στις 18:00 στοχεύοντας τη νίκη. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ...τουλάχιστον στα παιχνίδια που έγιναν στην Κατερίνη ακόμα και στην ήττα από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Κιλκίς, έπαιξε σπουδαίο
 χάντμπολ και μας γύρισε αρκετά χρόνια πίσω με το ωραίο θέαμα που μας πρόσφερε. Μας θύμισε παλιές ένδοξες εποχές του Αρχελάου. Οι παίκτες του Αρχελάου έχουν βρει έναν ρυθμό, παίζουν ωραίο χάντμπολ και πιστεύουμε ότι με απόδοση σαν αυτή των τελευταίων αγώνων που έγιναν στην Κατερίνη θα επιστρέψουν από την Πτολεμαΐδα με τους βαθμούς της νίκης.
Σήμερα ο προπονητής της ομάδας κ. Σωκράτης Σκούφας θα ολοκληρώσει την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του και θ’ ανακοινώσει και τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Πτολεμαΐδα. Οι παίκτες αυτοί εκτός απροόπτου είναι οι:
Παπαδόπουλος Αν., Καραγιάμπας, Κοσμίδης Β., Ξεφτέρης, Σαϊδές, Τζιώκας, Ράπτης, Κοσμάς, Τριανταφύλλου Σ, Κορωνίδης Χ., Χαραλαμπίδης Κ., Μελικιάν, Παπαδόπουλος Δ., Μεϊτανίδης, Χρύσος, Λυκόπουλος και Ξώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: