Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Σ.Φ.Κ. "Ο Πιερικός" - Τμήμα Βόλεϊ Συνέχισαν το "απόλυτο" οι άνδρες του Πιερικού

Πέμπτη13 Ιανουαρίου 2011 Αθλητισμός
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0 (25-17, 25-11, 25-20)
Παίζοντας όσο χρειάστηκε για να κερδίσουν εύκολα το παιχνίδι, πέτυχαν το 4 στα 4 οι άνδρες του Πιερικού διατηρώντας το απόλυτο και σε νίκες και σε σετ. Οι παίκτες του Πιερικού χωρίς να ..πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης νίκησαν την ομάδα του Ικάρου και διατηρήθηκαν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Στο 1ο σετ οι άνδρες του Πιερικού μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι και βρέθηκαν να χάνουν με 6-1 και 8-3 αλλά γρήγορα με αντεπίθεση διαρκείας, ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά, παίρνοντας μια σημαντική διαφορά στο σκορ την οποία διατήρησαν ως το τέλος του σετ, το οποίο το κέρδισαν με 25-17.
Στο 2ο σετ οι παίκτες του Πιερικού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους παίκτες του Ικάρου και το κέρδισαν εύκολα με 25-11.
Στο 3ο σετ επαναλήφθηκε η εικόνα του 1ου σετ αλλά τελικά η ομάδα του Πιερικού πήρε το σετ με 25-20 και τη νίκη με 3-0 παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Πιερικού έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι την ποιότητα της, έδειξε ότι ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Β' Εθνική εξαρτάται αποκλειστικά από τους παίκτες του Πιερικού οι οποίοι μπορούν την φετινή χρονιά με σκληρή δουλειά να τον πετύχουν.
Ο κόσμος του Πιερικού βρέθηκε για ακόμη ένα παιχνίδι στο ΔΑΚ Κατερίνης και μαζί με τους οργανωμένους φιλάθλους του Πιερικού δημιούργησε μια ζεστή ατμόσφαιρα, χειροκροτώντας και ενισχύοντας την ομάδα του Πιερικού δείχνοντας ότι θέλουν και αυτοί πάρα πολύ να καμαρώσουν την ομάδα στη Β' Εθνική αλλά και υψηλότερα.
Ο Κ. Σαρρής
Ο Κ. Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι: "Είμαι ικανοποιημένος μόνο από την νίκη και όχι από την εμφάνιση, καθώς κινηθήκαμε σε μέτρια επίπεδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την υλοποίηση του στόχου μας".

Κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι Πάπας, Γκουγκουρέλας και Κρομύδας.
Η σύνθεση
Σαμαλής Θ., Πάπας Κ., Χρυσικός Τ., Γρηγοριάδης Κ., Μπατσαράς Κ., Καλιακός Σ., Αλεξίου Γ., Ηλίδης Γ., Γιατσίδης Απ., Γκουγκουρέλας Γ., Κρομύδας Π., Στεφανίδης Ν.

Τα άλλα αποτελέσματα
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-0

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 0-3
ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3-1
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0
Η βαθμολογία
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 12

ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 12
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 11
ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 6
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 4
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 0
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 0
Ευχαριστήριο
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν θερμά τον κ. Κουτσιμάνη Θόδωρο και τις εταιρείες NISSAN, FORD, SUBARU & CHINA MOTOR για την ευγενική χορηγία τους σε αθλητικό υλικό.
Ανακοίνωση
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948724752      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6948724752      end_of_the_skype_highlighting.

Δεν υπάρχουν σχόλια: