Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε σπίτια στο Παγκράτι και τα Εξάρχεια Τρεις σύλληψεις για τους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011
Στη σύλληψη τριών καταζητούμενων με ένταλμα για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» προχώρησε πριν από λίγη ώρα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η οποία... προχώρησε σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε σπίτια στο Παγκράτι και τα Εξάρχεια. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς η Αστυνομία εκτιμά πως βρίσκεται πολύ κοντά σε νέα γιάφκα με όπλα.

Έως αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την ταυτότητα των τριών συλληφθέντων.

Η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις επόμενες ώρες στον εντοπισμό και τη σύλληψη κι άλλων καταζητούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής εξελίσσεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της δίκης των δεκατριών ατόμων που ήδη κατηγορούνται ως μέλη της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε μέγιστη επιφυλακή για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης.

Απειλές άλλωστε προς αυτή την κατεύθυνση είχε εξαπολύσει η οργάνωση με την προκήρυξη ανάληψης της ευθύνης για την έκρηξη μεγάλης ισχύος που είχε γίνει στις 29 Δεκεμβρίου στο διοικητικό εφετείο της Αθήνας.(ΝΕΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: