Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

1
Ο βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Υπεύθυνος της Γραμματείας.... Προγράμματος της ΝΔ θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στην ετήσια πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η ΝΟΔΕ Πιερίας στις 22 Ιανουαρίου 2011, στην αίθουσα ΠΙΕΡΙΔΑ Palace.
Ο πρώην υπουργός των Κυβερνήσεων Καραμανλή, θα κάνει «ποδαρικό» με την ελπίδα όλα να πάνε… «δεξιά». Από το αποτέλεσμα θα κριθεί όμως το κατά πόσο είναι γούρικος.


Προτίμησε να στείλει εκπροσώπους, παρά να παραστεί ο ίδιος στην συνεδρίαση της Πιερικής Αναπτυξιακής. Ο λόγος για τον δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζο, του οποίου οι σχέσεις με τον πρόεδρο της Πιερικής Αναπτυξιακής, ποτέ δεν ήταν καλές. Ούτε καν τυπικές.
Πάντως ο Βαγγέλης Πολύζος, πιθανότατα θα επιστρέψει στην Αναπτυξιακή του νομού, στην οποία είχε διατελέσει μέλος και στο παρελθόν…


Με τρεις επιτροπές θα εκπροσωπηθεί η Πιερία στην Πανελλήνια συνέλευση των επιτροπών κατά των διοδίων, που θα γίνει στη Λαμία το Σάββατο. Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, η Επιτροπή Αγώνα κατά των Διοδίων του Αιγινίου και η Επιτροπή Νότιας Πιερίας κατά των Διοδίων, θα είναι εκεί, εκπροσωπώντας όλους τους Πιεριείς.


4
«Δεν είναι κάτι καινούριο για την ΚΝΕ να ασχολείται με τη δουλειά στην εργαζόμενη νεολαία. Υπάρχει πείρα έντονης παρέμβασης σε χώρους δουλειάς και σε χώρους μαθητείας. Με βάση τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ και του 10ου Συνεδρίου της ΚΝΕ, θέλουμε η εργατική τάξη, άρα και η εργαζόμενη νεολαία, να ετοιμαστεί για αποφασιστική σύγκρουση με τα μονοπώλια, για την ανατροπή της εξουσίας τους. Το καθήκον αυτό υπερβαίνει ένα καλύτερο επίπεδο συνδικαλιστικής οργάνωσης. Σε αυτό κοιτάζουμε πώς θα ανταποκριθούμε καλύτερα το επόμενο διάστημα», ανέφεραν τα μέλη της ΚΝΕ Πιερίας Παύλος Παπαδόπουλος και Σουζάνα Κάργα, τα οποία χθες παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.
Η ΚΝΕ προανήγγειλε την εντατικοποίηση του αγώνα της, στην προσπάθειά της να συμμετάσχει και να οργανώσει την πάλη εναντίον των πολιτικών που έχουν φέρει τις λαϊκές τάξεις στην απόγνωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: