Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν πληρώνουμε»



DP01
Συνεχίζεται ο μαραθώνιος ενημέρωσης από την Εθελοντική Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Στο πλευρό της..
η Ένωση Καταναλωτών «Η Ποιότητα της Ζωής», Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. και η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου.
Η Εθελοντική Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη, τις φίλες, τους φίλους της και όλους τους πολίτες της Πιερίας, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, να στηρίξουν με την ενεργό συμμετοχή τους τη νέα δράση/κινητοποίηση κατά των διοδίων.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως 12:00 στον κεντρικό πεζόδρομο Κατερίνης (στάντ στο ύψος της Κύπρου). Εκεί για να μοιράσει στους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων και στους πεζούς το γνωστό πλέον σήμα της δράσης «Δεν πληρώνουμε».
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, καλεί τους συμπολίτες μας να στηρίξουν ενεργά το κίνημα κατά της αυθαίρετης επιβολής διοδίων και όλους τους καταναλωτές να μην πληρώνουν διόδια, τόσο στους πολλούς δρόμους άθλιας ποιότητας όσο και στους σταθμούς διοδίων της περιοχής κατοικίας ή εργασίας τους.
Και από εκεί στη ΔΕΘ με… σηκωμένες μπάρες!
DP02Παράλληλος στόχος της παραπάνω εκδήλωσης είναι η ανακοίνωση της πανελλαδικής δράσης "Πάμε ΔΕΘ, σηκώστε τις μπάρες!" η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο Σάββατο. Κομβόι αυτοκινήτων θα ξεκινήσει από την Αθήνα, από το σταθμό των διοδίων Αφιδνών, και θα καταλήξει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας προς τη συμπρωτεύουσα θα ανοίγονται όλοι οι σταθμοί διοδίων.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης καλεί όλους τους Πιεριείς, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 14:30, να βρίσκονται στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς, για να υποδεχθούν την αυτοκινητοπομπή, η οποία την ώρα εκείνη έχει προγραμματιστεί να βρίσκεται στα νότια σύνορα του νομού μας.
Εκεί θα ενωθεί με τους πολίτες των άλλων επιτροπών και θα συνεχίσουν όλοι μαζί την πορεία προς τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: