Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου 2010



Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
1Τους υποψήφιους δημάρχους που θα στηρίξει στους τρεις δήμους της Πιερίας, θα παρουσιάσει αύριο το μεσημέρι η Ν.Ε. του ΚΚΕ. Η ..

παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα δημοτικού συμβούλιου Κατερίνης, ενώ σ’ αυτήν θα παραβρεθεί και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης.
Το ΚΚΕ, πρώτο από όλα τα κόμματα, ανακοίνωσε τους υποψηφίους του, για τις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους τουλάχιστον. Στην Κατερίνη, θα στηρίξει τον κ. Σαλπιστή.


2
Θέση όσον αφορά το 15ο Δημοτικό Σχολείο, με αφορμή την πρόταση του βουλευτή Γιάννη Αμοιρίδη για μεταφορά του στις παλιές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου Κατερίνης, παίρνει ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου.
Σε «σημείωμα» που έστειλε στην «Π», αναφέρει:
«Βλέποντας αρκετούς φορείς την τελευταία περίοδο με δηλώσεις τους να διεκδικούν την χρήση του χώρου του παλαιού Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Πιερίας ότι σαν Σύλλογος Γονέων του 15ου Δημοτικού σχολείου Κατερίνης έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες εδώ και χρόνια για την ανεύρεση κατάλληλης στέγης για το σχολείο μας και τα παιδιά μας. Οι αρμόδιοι φορείς (Βουλευτές, Δήμαρχος, Νομάρχης) γνωρίζουν το πρόβλημά μας και ευελπιστούμε ότι θα πράξουν τα απαραίτητα για να δοθεί ένα τέλος σε όλη αυτήν την ταλαιπωρία που αναγκάζονται να περνούν καθημερινά τα παιδιά μας. Εκπροσωπόντας τριακόσια και πλέον παιδιά και τις οικογένειες τους ελπίζουμε ότι ήρθε η ώρα οι αρμόδιοι φορείς να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους προς αυτούς.»
Δυστυχώς, στο σημείωμα δεν αναφέρουν την πρότασή τους για το σχολείο, αλλά διακινδυνεύοντας μια ερμηνεία των όσων αναφέρουν, μάλλον διαφωνούν με τη μεταφορά του σχολείου στο παλιό νοσοκομείο. Αντίθετα, είναι μάλλον σαφείς όσον αφορά το τι κάναν οι αρμόδιοι, στους οποίους από καιρό έχουν καταθέσει την πρότασή τους.


3
Έναν υποψήφιο δεν διάλεξε ο Μιχαλολιάκος και βλέπω να τον τρώει κι αυτόν το μαύρο το σκοτάδι…
Να δεις που κάποιος τους μούντζωσε εκεί στη Νέα Δημοκρατία ή κάποιος πρώην τους ευχήθηκε… καλή επιτυχία!


4
Δεν ξέρουν ποιον υποψήφιο να πρωτοδιαλέξουν στο ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Κατερίνης. Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η χθεσινή ανακοίνωση του εκλεκτού της Ιπποκράτους για το Δήμο Κατερίνης.
Αυτός και ένας ακόμη δηλαδή… για να διενεργηθεί ένα ακόμα τηλεφωνικό γκάλοπ πριν την τελική απόφαση!
Πάντως τις περισσότερες πιθανότητες για να ηγηθεί του Συνδυασμού που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ, έχει ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Νίκος Μηλιώτης, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην ανακοινώσει κανέναν υποψήφιο στο Δήμο Δίου-Ολύμπου. Για το Δήμο Πύδνας, φυσιολογικά θα καταλήξει στο Βαγγέλη Λαγδάρη.


Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αποχώρησαν από τις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, για το Βατοπέδι.
Σιγά να μην καθόταν να μην παρέμεναν για να υπερασπιστούν τον Βουλγαράκη και το Ρουσόπουλο!


6
Με τον αγώνα των ομάδων μπάσκετ Πιερικός Αρχέλαος-ΠΑΟΚ θα εγκαινιαστεί το κλειστό γυμναστήριο του δήμου Δίου στην Κονταριώτισσα…
Το κλειστό ολοκληρώθηκε μετά από προσπάθειες χρόνων από πλευράς του δήμου Δίου και πάει… προίκα στον νέο δήμο!
Ο δήμος Δίου δεν σκέφτεται στιγμή να το «εγκαταλείψει» και δεν αποκλείεται να προτείνει στον Πιερικό-Αρχέλαο που φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 να το χρησιμοποιήσει ως έδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: