Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη του BBC στην Κατερίνη (4 Σεπτ. 2010)

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010 




BBC
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Το Σάββατο το πρωί 4 Σεπτεμβρίου 2010 θα βρίσκεται στην πόλη μας συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού BBC για..
να καταγράψει τις δράσεις:

·         «Δεν πληρώνουμε» Πανελλαδικό κίνημα και δράσεις στην Πιερία κατά του παράλογου καθεστώτος των διοδίων/ «Πάμε ΔΕΘ» (10:00 – 12:00 κεντρικός πεζόδρομος)
Συμμετέχουν:
Ένωση Καταναλωτών «Η Ποιότητα της Ζωής», Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. και Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου.
·         «Αφήστε το στο ταμείο»Διαμαρτυρία για τις υψηλές τιμές των σούπερ μάρκετ (12:00 – 14:00 Περιοχή κέντρου Κατερίνης)
·         «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος»Επέκταση των ορίων του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου.
Εθελοντική Δασοπροστασία του Ολύμπου και των Πιερίων (14:00 – 18:00 Νέοι Πόροι)

Καλούμε λοιπόν τα μέλη, τους φίλους αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις παραπάνω εκδηλώσεις/δράσεις, να βρίσκονται το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης, όπου η ομάδα μας θα στήσει σταντ ενημέρωσης. Το σταντ θα στηθεί στο ύψος της οδού Κύπρου και θα χρησιμεύσει ως σταθμός συνάντησης/εξόρμησης για τις παραπάνω δράσεις.

Υπενθυμίζουμε πως η  15μελής συντονιστική επιτροπή, η οποία είχε συνεδριάσει, για δεύτερη φορά, την Τρίτη 27 Ιουλίου 2010, αποφάσισε αρχικά την ματαίωση του ρεπορτάζ επειδή υπήρχαν φόβοι, μήπως συνδεθεί η ομάδα μας μόνο με τη δράση «Αφήστε το στο ταμείο». Η συντονιστική επιτροπή εκτίμησε πως κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση δεν θα αντικατόπτριζε την πραγματική εικόνα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Η ομάδα εκτίμησε, πως ο κίνδυνος δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, μέσα από ένα  ρεπορτάζ 150 δευτερολέπτων, θα ήταν μεγάλος, και ίσως δημιουργούσε άλλη μια αρνητική εικόνα για τη χώρα μας στο εξωτερικό.
Όμως, μετά από αλλεπάλληλες επαφές που είχε το μέλος ομάδας κ. Τσιαλός Γιώργος με τον δημοσιογράφο κ. Brabant, τελικά επήλθε συμφωνία, το ρεπορτάζ να πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και να καλύψει τις τρεις παραπάνω δράσεις.

Έτσι θα δοθεί μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την πιερική εθελοντική ομάδα και θα προβληθεί μια σοβαρή πτυχή των ενεργών πολιτών της τοπικής κοινωνίας.
Φιλικά
Για τη συντονιστική Επιτροπή
Ηλίας Τσολακίδης
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: