Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Πρόταση βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για υπόθεση Siemens

SIEMENS_2Mε την κατάθεση του πρώην υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Ευάγγελου Μαλέσιου συνεχίζονται οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, για την υπόθεση Siemens. Ο κ. Μαλέσιος ήταν υφυπουργός την εποχή που ....υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια του συστήματος C4I. Εν τω μεταξύ, τη σύσταση ειδικής επιτροπής για τον έλεγχο της οικονομικής κατάστασης των πολιτικών προσώπων που διετέλεσαν την τελευταία 20ετία υπουργοί ή υφυπουργοί Άμυνας, Δημόσιας Τάξης, Πολιτισμού και Μεταφορών πρότειναν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ της Εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens. 
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της επιτροπής Σήφης Βαλυράκης, η ίδια επιτροπή θα ελέγξει και τις περιουσίες των μελών των επιτροπών που έκαναν τις διαπραγματεύσεις ή παρέλαβαν τα έργα για όλους τους διαγωνισμούς στους οποίους συμμετείχε η Siemens.
Η επιτροπή ζήτησε επίσης και πήρε παράταση έως τις 30 Ιουνίου για να ολοκληρώσει την εξέταση των πολιτικών προσώπων που ξεκίνησε σήμερα, με τον πρώην υφυπουργό Δημόσιας Τάξης Ευάγγελο Μαλέσιο.Πηγή: ΝΕΤ 105,8

Δεν υπάρχουν σχόλια: