Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Η καυτή επιστολή Παπασταύρου για τις παράνομες προσλήψεις επί Μαρκόπουλου...

Τρίτη 11 Μαΐου 2010
Φλέγεται η ΝΔ από τα εσωτερικά μαχαιρώματα!
Από τον  Κώστα Παπαπολίτη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
http://press-gr.blogspot.com
Δεν ξέρει πού να κρύψουν τον Κώστα Μαρκόπουλο στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Η προσπάθεια ιδιαίτερα του Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Δημήτρη Αβραμόπουλου να οδηγήσουν σε συμψηφισμό τις γκρίζες υποθέσεις της περιόδου Μαρκόπουλου στο υπουργείο... Τουρισμού με τα έξοδα που έγιναν επί ημερών του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό με τιμολόγια όμως που, όπως λέει ο ίδιος, δεν υπεγράφησαν από τον ίδιο αλλά από τα στελέχη του ΕΟΤ, προκαλεί αντιδράσεις και ενδεχομένως γυρίζουν μπούμερανγκ. Σίγουρα πάντως η ΝΔ εσωτερικά φλέγεται. 
 Η βόμβα μόλις έσκασε στη Ρηγίλλης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μόλις έφθασε στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά η επιστολή και τα στοιχεία που κατέθεσε η Πρόεδρος της ΑγροτουριστικήΑΓΡΟΤΗΜΑ ΑΕΜπριγκίτα Παπασταύρου στον Παύλο Γερουλάνο και την Άντζελα Γκερέκου για το σκάνδαλο των παράνομων προσλήψεων που έγιναν στην εταιρεία λίγες μέρες πριν τις εκλογές, όταν δηλαδή υπουργός Τουρισμού ήταν ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Σας παρουσιάζουμε εδώ αποκλειστικά τα κομμάτια της επιστολής (κάντε διπλό κλικ επάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει) και την υπογραφή της κ. Παπασταύρου η οποία...
 μιλάει ξεκάθαρα για πιέσεις που της ασκήθηκαν για να εγκρίνει τις παράνομες προσλήψεις, δείχνοντας ευθέως τον τότε υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο και τους προϊσταμένους της στο Υπουργείο, οι οποίοι λειτουργόυσαν ως εντολοδόχοι του τελευταίου.
Όπως γράφει η ίδια "οι προσλήψεις ήταν αντίθετες προς την πρόθεση και την πολιτική της εταιρείας" και επιπλέον λέει ότι "δεν εισακούστηκε (σ.σ. από τον Υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο) η προσπάθειά της να αναβληθούν για μετά τις εκλογές η έγκριση των συμβάσεων και να μην τεθούν σε ισχύ".
Η επιστολή κόλαφος για τα έργα και τις ημέρες του κ. Μαρκόπουλου στο Υπουργείο Τουρισμού βρίσκεται ήδη στα χέρια του κ.Γερουλάνου και της κ. Γκερέκου, συνεργάτιδα των οποίων μας έλεγε πριν λίγο ότι "η επιστολή της κ. Παπασταύρου είναι ξεκάθαρη και φορτώνει τον Μαρκόπουλο ακόμα ένα σκάνδαλο".
Η επιστολή όμως έχει φτάσει και στα χέρια των επιτελών του Αντώνη Σαμαρά, και συγκεκριμένα στον Πάνο Παναγιωτόπουλο ο οποίος όλη την ημέρα φέρεται να προσπαθούσε να διασώσει πολιτικά τον κ. Μαρκόπουλο. Η επιστολή της Παπασταύρου είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και το ερώτημα που ακούγεται είναι "αν ακόμα ο κ. Σαμαράς θα επιλέγει να καλύπτει τον στενό συνεργάτη του και πρώην υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο;".
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: