Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Εγκαίνια Έκθεσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Εγκαίνια Έκθεσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα
«Βγες από την καθημερινότητα
Μπες στη θέση ενός εθελοντή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα»
Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα σας καλούν την Τετάρτη, 12 Μαΐου στις 10 π.μ. στην παραλία Θεσσαλονίκης, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα εγκαίνια της έκθεσης «Βγες από την καθημερινότητα. Μπες στη θέση ενός ...
εθελοντή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα». 

Ένας κινητός προσφυγικός καταυλισμός φτάνει στην πόλη και περιμένει όλους τους επισκέπτες να ζήσουν μέχρι την Παρασκευή, 21 Μαΐου την εμπειρία μιας αποστολής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.
Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, βραβευμένες φωτογραφίες από το διεθνές πρακτορείο Magnum Photos, θα σας ταξιδέψουν στις αποστολές της οργάνωσης σε όλο τον κόσμο.
Η έκθεση ταξιδεύει σε εννέα πόλεις
Μυτιλήνη 14-18/4– Κομοτηνή 21-25/4– Ξάνθη 28/4-1/5–Καβάλα 5-9/5–Θεσσαλονίκη 12-21/5 –Κατερίνη 26-30/5- Λάρισα 2-6/6-Τρίκαλα 9-13/6-Αθήνα 16-22/6

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, διοργανώνεται ανοιχτή ενημερωτική ομιλία με θέμα «Αντιμέτωποι με το επείγον», την Παρασκευή, 14 Μαΐου στις 18.00 στο Θέατρο Μέγας Αλέξανδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος – (Τσιμισκή 14). Η Γεν. Διευθύντρια του Ελληνικού Τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ), Ρεβέκα Παπαδοπούλου, θα μιλήσει για την επείγουσα παρέμβαση των ΓΧΣ σε μεγάλες ανθρωπιστικές κρίσεις, ενώ οι εθελοντές της οργάνωσης, γιατρός Σεραφεία Καλαμήτσου και νοσηλευτής Βασίλης Τάκος, θα μοιραστούν με το κοινό εικόνες, προκλήσεις και εμπειρίες αποστολών. Την εκδήλωση θα προλογίσει η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης, κα Βικτωρία Μοσχάκη. Παράλληλα, στο φουαγιέ του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα φιλοξενούνται εικόνες αποστολών των ΓΧΣ του πρακτορείου Magnum από τις 12 ως τις 21 Μαΐου (ώρες λειτουργίας: καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής): 10.00-20.00)

Με τη συνεργασία
IEK AKMH
Χορηγός Επικοινωνίας
Mega Channel

  Με την υποστήριξη     
       DHL FREIGHT
     ANEK LINES

 Υπό την αιγίδα
    Δήμου Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: