Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Την συκοφαντούσε μέσα από το facebook

inernetΑντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες, για συκοφαντική δυσφήμηση, μέσω Ίντερνετ, απειλή, εξύβριση, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ναρκωτικά και όπλα κατηγορείται 32χρονος τεχνικός τηλεοπτικού σταθμού, που συνελήφθη μετά από καταγγελία της ... πρώην φίλης του, για ανάρτηση φωτογραφιών της στο Ίντερνετ.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, από το σπίτι του κατηγορούμενου είχε σχηματισθεί «προφίλ» στο facebook, όπου αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο άσεμνες φωτογραφίες της 24χρονης πρώην φίλης του με υβριστικά σχόλια και παραπλανητικές αγγελίες σεξουαλικού περιεχομένου. Παράλληλα, είχαν σταλεί μηνύματα στο κινητό τηλέφωνό της, και πάλι από τον ίδιο χώρο, με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο.
Η κοπέλα κατήγγειλε στο τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όσα συνέβαιναν σε βάρος της και κλιμάκιο του τμήματος διενήργησε έρευνα στο σπίτι του 32χρονου, παρουσία εισαγγελία. Στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του κατηγορουμένου βρέθηκαν πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της 24χρονης, που είχαν αναρτηθεί στο facebook. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ξιφίδιο μήκους 50 εκατοστών, αναπτήρας στιλέτο και μικροποσότητα ινδικής κάνναβης.

Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος και η 24χρονη είχαν σχέση περίπου έξι μήνες, αλλά πριν από έναν μήνα χώρισαν. Έκτοτε ο άνδρας την ενοχλούσε συστηματικά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: