Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010
Δεν μας τα λεν καλά. Ζητησαν οι επαγγελματίες να ανοίγουν τα Τέμπη Σαββατοκύριακα μπας και βγάλουν μεροκάματο και δεν τους απάντησε κανείς.
Ζήτησε ο Άρης να κατέβει στην Αθήνα για το Κύπελλο και τρέχει ο Μαγκριώτης να το ....διευθετήσει.
Μην τρελαθούμε κιόλας.

Αν πάνε από τις παρακαμπτήριες οδούς δηλαδή θα ταλαιπωρηθούν; Και οι επαγγελματίες μετράνε τις μέρες πως και πως για να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία και να δουν καμία άσπρη μέρα.
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

Και σκεφτείτε ότι μπορεί να πλακωθούν και στο ξύλο στην Αθήνα. ΝΑ τους στείλουμε και φρέσκους και ορεξάτους δηλαδή.

Πάμε επικαιρότητα άλλη.
Έχουμε πολλές υποψηφιότητες που δηλώνονται πια …κάτι σαν αγγελίες.

Της υποψηφιότητας το κάγκελο γίνεται. Όλοι είναι υποψήφιοι …από μόνοι τους. Ούτε διαδικασίες περιμένουν ούτε ανακοινώσεις ούτε κανέναν ρωτάνε. Λένε κατεβαίνω και όποιον πάρει ο χάρος.
Πού πας ρε Καραμήτρο.

Το πιο γελοίο από όλα είναι πως κατεβαίνουν και μερικοί-μερικοί που οι κακόμοιροι ούτε τους σταυρούς για εκλογή προέδρου κοινότητας δεν καταφέρνουν σε κάθε διαδικασία να κερδίσουν…
Και ξανά …πού πας ρε Καραμήτρο;

Και ακόμη δεν είδαν και τον Καλλικράτη.
Εγώ μόνο στη νότια Πιερία μετράω ήδη 5 υποψήφιους που δήλωναν πως …κατεβαίνουν…

Θα ανεβάσουν την πίεση όλων μας καθώς φαίνεται οι υποψηφιότητες.

Πάμε πετούνια; Η μέρα της δίκης φτάνει και οι διάδικοι θα τεθούν στην κρίση της τυφλής δικαιοσύνης.
Αγαπητοί μου αναγνώστες, η συμπαράστασή σας είναι κάτι παραπάνω από θεαματική αλλά δεν έχουμε λόγο να κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού.
Το σημαντικό για όλους μας είναι πως η δική μας άποψη δεν είναι μόνο δική μας για την υπόθεση αυτή. Αλλά είναι η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών.

Ούτως ή άλλως θα έχουμε πολύ χρόνο από την Παρασκευή και μετά να πούμε πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση, να σας δώσουμε το κλίμα και όχι μόνο των όσων ζήσαμε από τον Αύγουστο του 2009 που μας γνωστοποιήθηκε η …έγκληση έως σήμερα.

Ευτυχώς για εμάς εσείς συνεχίζετε να γράφετε, να κρίνετε, να δραστηριοποιείστε και να επικρίνετε τα κακώς κείμενα σ’αυτό τον τόπο.

Ο Τύπος στην Πιερία έχει αντοχές. Περάσαμε και μεγαλύτερες φουρτούνες και σε χειρότερες συνθήκες.
Εάν ένας δημοσιογράφος αρχίσει να φοβάται να γράψει…βράστα Χαράλαμπε μου έλεγε ο αγαπημένος μου καθηγητής Μανώλης Κανδυλάκης.
Δεν πρέπει να φοβάστε ποτέ να γράψετε, όταν ξέρετε ότι λέτε την αλήθεια.

Αυτό θα συνεχίσουμε…ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα καθόμαστε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για όσα οι πολίτες-αναγνώστες μας έγραψαν.

Εις το επανιδείν. Και μην ξεχάσω…. το ότι δεν κάνουμε ντόρο…δεν σημαίνει ότι βάλαμε την ουρά στα σκέλια μεγάαααλεεεε!!!!!!!!!
Απλώς τηρούμε τους κανόνες του  fair play εμείς.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: