Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΟΙ ΠΡΕΜΟΥΡΕΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΦΗΜΕΣ.. ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ.. ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ

 


ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010
Σήμερα ανακοινώνεται το χωροταξικό του Καλλικράτη και ετοιμάζονται πολλοί. Αλλοι, έχοντας το καρπούζι και το μαχαίρι, πολύ καιρό τώρα επιταχύνουν την επικοινωνιακή τους τακτική και προβαίνουν σε συνεντεύξεις ανακοινώσεις και σχόλια, συνεδριάζουν και ετοιμάζουν να "κλονίσουν" το συναισθηματισμό των συνδημοτών τους.
Σε αυτό το σπόρ βέβαια έχουν ειδικότητα.
Μπρός την προσωπική επιβίωση, δέν φείδονται λέξεων, αλλά ιδιαίτερα πράξεων, δέν αλλάζουν δρόμο ακόμη και όταν βρεθούν μπροστά σε "πτώμα" αφού προτιμούν να το πατήσουν ωσάν να μήν συμβαίνει τίποτε.
Μία απίστευτη τακτική, που προσδίδει το "ίδιον " της πολιτικής νοοτροπίας , που έτσι πορεύτηκαν δεκαετίες, εκμεταλλευόμενοι τα πάντα και πουλώντας τα "πάντα" και ιδιαίτερα την κάθε μορφής ηθική αξία, όπως είναι ο σεβασμός της προσωπικότητος των άλλων και όχι μόνο της δικής τους " θεικής" μορφής.
Είναι δέ πολύ σοβαρό προβλημα να πιστέυει κανείς ότι ουδείς άλλος δικαιούται να φιλοδοξεί εκτός εμού.. 
Είναι δέ απίστευτα τραγικό να πιστεύει κανείς, ότι μόνον αυτός και ουδείς άλλος...
Είναι απαράδεκτο να το δέχονται άκριτα πολλοί, που δέν τυγχάνουν να "πορεύονται" στον ίδιο "¨παράδεισο"
Είναι βέβαια εύκολο να το λές.. αλλά δύσκολο να το κάνεις.. όταν  γεύεσαι και σύ τα "καλά του παραδείσου"...
Είναι δέ "κομπορήμονες " όταν κάποιοι μιλάνε για άλλους, χωρίς να σκέφτονται, ότι αυτοί οι άλλοι δέν εχουν επιλέξει το επάγγελμα "πολιτικός" και "χειριστής οδοστρωτήρα συνηδείσεων", αλλά ασκούν άλλες κοινωνικές δραστηριότητες " άνευ ανταλλαγμάτων" και δέν φτύνουν εκεί που γλύφουν"....
έτσι γιατί αρκετά... με μερικούς...
Πολλοί πολιτικοί ταξίδευαν για χρόνια, "καβάλα στο καλάμι τους, αλλά τους πήρε ο άνεμος μακριά'' , τα παραδείγματα πολλά..
αυτό λέγεται μήπως ξέρετε πώς; Βρείτε το..κουιζάκι...
Πήρα αφορμή να γράψω αυτά τα λίγα, γιατί τελευταία η "πρεμούρα" ορισμένων να απαντούν σε αόριστες φημολογίες, σημαίνει ότι υπάρχει πολύ "ενδιαφέρον" και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν εξαρτάσαι πάντα απο την πολιτική σου επιβίωση.
Από ονοματολογία, δέν έιμαι ακόμη συγκεκριμένος, γιατί δέν ήλθε ακόμη η ώρα.. εξάλλου ο Καλλικράτης....ακόμη δέν οριστικοποιήθηκε και κάποιοι κρατάνε πισινές, άς το κάνω και εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: