Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010
Μυαλό δεν θα βάλουν. Είτε κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση επικοινωνιακά …δεν το’χουν οι άνθρωποι.
Ηρθε λέει ο Χαλκίδης, τομεάρχης Δημοσίων Έργων της Ν.Δ. Κυριακή μεσημέρι στη νότια Πιερία για να συζητήσει τα προβλήματα των επαγγελματιών …ιγκόγνιτο...

Και τι έγινε παιδιά; Το έλυσε το πρόβλημα ή θα ξαναέρθει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου να το γιορτάσουμε κιόλας;

Το λοιπόν δεν κάλεσαν δημοσιογράφους, γιατί δεν ήθελαν δημοσιότητα. Τουτέστιν δεν ήθελαν να ξέρει ο κόσμος της Πιερίας ότι στη Ν.Δ. ενδιαφέρονται για το πρόβλημα των Τεμπών και τις συνέπειες που αυτό έχει στην τοπική οικονομία.

Και καλά έκαναν…διότι οι δημοσιογράφοι της Πιερίας εκτός του ότι είναι παλιόπαιδα….δεν πρόβαλλαν και καθόλου το πρόβλημα της περιοχής, οπότε για τιμωρία …δεν τους καλούμε.

Ήταν μόνο ο Χαλκίδης και ο Κουκοδήμος, η συντονιστική και η δημοτική τοπική οργάνωση της Ν.Δ.

Οι δημοσιογράφοι κύριοι παρέχουν πληροφόρηση. Αυτή είναι η δουλειά τους. Και είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που επί πόσους μήνες τώρα γράφουν και ξαναγράφουν για τα Τέμπη, για τις συντονιστικές, για τις συνέπειες, παρακολουθούν συσκέψεις, καταγράφουν αντιδράσεις, μεταφέρουν δηλώσεις.
Τόνοι μελάνης χύθηκαν για το θέμα …αλλά δεν πειράζει.

Ραντεβού στις επόμενες κινητοποιήσεις που θα τρέξουν οι δημοσιογράφοι και πάλι να καλύψουν το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής της Ραψάνης, με καταρρακτώδη βροχή και με έναν δρόμο…δράμα….

Δεν πάω παρακάτω.  Πάω πετούνιες.
Πλησιάζει ο καιρός… και ήρθε και η άνοιξη. Ώρα να φυτέψουμε πετούνιες. Τι λέτε εκεί στο δήμο;;;

Άμα θέλετε…ένεκα της κρίσης, φυτεύουμε και μαρούλια μπας και τη βγάλουμε τζάμπα το Πάσχα.

Να, μου ήρθε ιδέα πάλι.
Σ’αυτούς τους κύκλους που έκανε ο δήμαρχος να φυτεύουμε ζαρζαβάτι. Ντοματάκια, κρεμμυδάκια, μαρουλάκια.
Να περνάει ο οδηγός…να παίρνει τη σαλάτα του πριν πάει σπίτι. Κοινωνική προσφορά και πολιτική για το λαό.

Έχω κι άλλη πρόταση.
Στα σαλιγκάρια της πλατείας, να φυτέψουμε μυγδαλιές…. να τρέχουμε όλοι γύρω-γύρω και να φωνάζουμε: «Αναμπεεεεελ!!!!! μύγδαλααααα!!!!! Έλα να σου δώσω μύγδαλαααα!!! Μη φοβάσαι».

Να ορίστε, με το που μπήκε η Άνοιξη ….βρήκα τον παλιό κακό μου εαυτό. Με εμπνέει εμένα αυτή η διοίκηση, δεν θέλω να αλλάξει.
Σκεφτείτε να βγει δήμαρχος κανένας που να έχει μανίες με τα ζιγκ ζαγκ ή το τρομπολίνο….και να μας βάζει να χοροπηδάμε όλη μέρα στην κεντρική πλατεία.
Α, πα, πα….Σάββας και πάλι Σάββας. Μπορεί να ζαλιζόμαστε λίγο αλλά όλα είναι σχεδιασμένα. Ζαλίζεσαι μέχρι να φτάσεις στην πλατεία και νομίζεις …ότι φταίνε τα μάτια σου κι όχι αυτό που βλέπεις.

Χα,χα,χα,χα…. Σάββας και ξερό ψωμί.

Καλή μας ημέρα και σήμερα. Υ.Γ. Έχω και κουιζ…. αύριο.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: