Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Brad και Angelina: Κοινή εμφάνιση... ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-2-2010
Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, πραγματοποίησαν το Σάββατο ο Brad Pitt,(46 ετών), και η Angelina Jolie, (34 ετών), κατά τη διάρκεια της ετήσιας απονομής βραβείων σκηνοθεσίας, "Directors Guild of America", τα οποία θεωρούνται προάγγελος των νικητών στα βραβεία Oscar.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το διασημότερο ίσως ζευγάρι ηθοποιών της δεκαετίας, δημοσιοποιούσαν ασταμάτητα κωδικοποιημένα μηνύματα άρνησης για το τέλος της σχέσης τους.  Οι φήμες ξεκίνησαν έπειτα από μια φαινομενικά έγκυρη δημοσιογραφική πληροφορία ότι το ζευγάρι επισκέφθηκε γνωστό δικηγόρο διαζυγίων στο Λος Άντζελες, για να συζητήσουν το μοίρασμα της κοινής περιουσίας τους και τη γονική ευθύνη για τα έξι παιδιά τους. Άλλες «καλά πληροφορημένες» πηγές αιτιολόγησαν τη συνάντηση με τον δικηγόρο προκειμένου να συζητηθεί υποθετικά το ενδεχόμενο της "επόμενης μέρας", στην περίπτωση που το χειρότερο για αυτούς σενάριο γινόταν αληθινό.
Πάντως, στο «παρασκήνιο» της μιντιακής ενασχόλησης με τη δημόσια εμφάνιση τους, το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στα βραβεία DGA κέρδισε η Kathryn Bigelow, για τη δραματική της ταινία "The Hurt Locker", με θέμα την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το βραβείο απονέμεται σε γυναίκα. 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: