Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΕΚΑ - ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ

http://thecoyote.yooblog.gr/files/2007/09/paparigab.jpg 


ΔΕΥΤΕΡΑ 1-2-2010
Καινούργιος μήνας.Τα μπλόκα καλά κρατανε, με λίγη διάσπαση βέβαια, αλλά ο Μπούτας ακολουθεί την εντολή "κήρυξη πολέμου" όπως είπε η Αλέκα.Ή ανευθυνότητα των "σύγχρονων" "παλαιολιθικών κουμουνιστών σε όλο του το μεγαλείο.Η οικονομία στα χειρότερα της. Ο πρωθυπουργός στην Ευρώπη και οχι μόνο, με περηφάνεια, αλλά και πίκρα να προσπαθεί να δημιουργήσει όλες τις θετικές προυποθέσεις να σταματήσει στα πόδια της η οικονομία, να πείσει όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα αλλάζει, είναι φερέγγυος ο λόγος της, να σταματήσει τα παιγνίδια κερδοσκοπίας  εις βάρος της χώρας μας και του ΕΥΡΩ.
Η μεγάλη προσπάθεια να ζωντανέψει το πτώμα που άφησε ο "πρώην καταλληλότερος Καραμανλής, ΄χει κόστος, οικονομικό και θα το πληρώσουμε όλοι μας και πρέπιε να είμαστε έτοιμοι γιαυτό.
Ο Σαμαράς  με υπευθυνότητα να δηλώνει ότι θα στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης. Τώρα θα μου πείτε γιατί δέν κάνει το ίδιο και η Αλέκα; Βέβαια πάντα ιστορικά τα τελευταία 20 χρόνια, αυτη είναι ητ ακτική του ΚΚΕ.Καλή η επαναστατική γυμναστική, αλλά με την καταστροφή της οικονομίας μας, δέν πετυχαίνει ούτε ανατροπή του καπιταλισμού, ούτε επάνοδο στην εποχή του Σοβιέτ...
Βέβαια, τα λάθη του ΠΑΣΟΚ των προηγουμένω ετών, δέν πρέπει να τα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου, άν οι κάθε λογής συντεχνίες, δημιουργησουν πρόβλημα στην ανάταξη της εθνικής οικονομίας, μή διστάσει να το καταγγείλει.Ακόμη και με πτώση της κυβέρνησης και προκήρυξη νέων εκλογών..Αυτό πιστεύουν κύκλοι ότι θα είναι το αποτέλεσμα άν, δέν τα καταφέρει η κυβέρνηση..
Αν εκεί οδηγηθούν τα πράγματα, μήν νομίσουν οι ΚΚΕδες ότι θα ανέβουν οι μετοχές τους.. ο πάτος θα τους φάει...γιατί Αλέκα είναι " ύποπτος ο ρόλος σου.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.. ολίγον πρώην κουμουνιστής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: