Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010
Λοιπόν ή θα χιονίσεις κανονικά και με το νόμο ή θα σταματήσεις να παίζεις με τα νεύρα μου παλιόκαιρε, διότι λίγο «λευκή μέρα» δεν γίνεται. Ή λευκή κατάλευκη ή τίποτα. Ντεμί και λίγο απ’όλα δεν θέλουμε.
Ούτε ο καιρός δεν μας κάνει τα κέφια τελευταία πόσο μάλλον η επικαιρότητα. Ο παγετός δεν αρκεί για να καθίσουμε στα αβγά μας, θέλουμε κάτι πιο δραστικό. Να χιονίσει ένα μέτρο γίνεται;
Πάμε επικαιρότητα. Χθες είχαμε δημοσιογραφικό-νομαρχιακό-σύναξη. Οικοδεσπότης των δημοσιογράφων ο νομάρχης Πιερίας, πλαισιωμένος από τους αντινομάρχες του, τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου, συνεργάτες του στο γραφείο νομάρχη και στο γραφείο τύπου.
Λίγο έξω από την Κατερίνη το ραντεβού και φυσικά η επικαιρότητα των ημερών κυριάρχησε και στις συζητήσεις που αναπτύχθηκαν.
Έγινε ακόμη και ιστορική αναδρομή…. Κοίτα να δεις πόσα χρόνια μαζευόμαστε όλοι μαζί.
Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως το αποχαιρετιστήριο του Γ.Παπαστεργίου, αφού τουλάχιστον με την ιδιότητά του ως Νομάρχης, δεν θα έχει την ευκαιρία ξανά να απευθύνει το εν λόγω κάλεσμα.
Όπως ευχήθηκε εξάλλου ο πρόεδρος του Ν.Σ. ….και εις ανώτερα …άρα με άλλη ιδιότητα η επόμενη πρόσκληση.
Ο Καλλικράτης βρέθηκε στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος φυσικά. Είναι η επικαιρότητα βλέπετε. Επαγγελματική διαστροφή ακόμη και εν ώρα επαγγελματικού γεύματος.
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα περιοδεύσει στην περιφέρεια για να δει από κοντά τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας. Πρώτος σταθμός της, σύμφωνα με τη διαβεβαίωση που έδωσε στον βουλευτή Πιερίας Θανάση Παπαγεωργίου στο περιθώριο συνάντησής τους στη βουλή θα είναι η Πιερία.
Έχει πλάκα …να κάνει και εγκαίνια στο νέο νοσοκομείο.
Εγώ προτείνω να εγκαινιάσει τη λυχνία στον αξονικό τομογράφο.
Πω, πω, τι είπε ο στόμας μου πάλι.
Έκλεισαν και τα Μάλγαρα χθες οι αγρότες και ταλαιπωρήθηκε κόσμος και κοσμάκης επί μια και πλέον ώρα μέσα στην παγωνιά.
Έλεος.
Δεν φαντάζομαι να ταλαιπώρησαν ούτε την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ούτε την κυβέρνηση ούτε κανέναν άλλο, παρά μόνο μεροκαματιάρηδες ανθρώπους που κατ’ανάγκη βρίσκονταν στο εθνικό δίκτυο.
Εκείνος ο Ρέππας ρε παιδιά πότε ακριβώς θα έρθει; Στα εγκαίνια της σήραγγας; Διότι, σε βάθος χρόνου…όλοι θα περάσουν κάποια στιγμή.
Εκείνη που έρχεται στα σίγουρα είναι η ΓΓ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λιονή.
Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα παρακαλώ και να σημειωθεί. Διότι τον προηγούμενο Γενικό τον είδαμε μια φορά και άμα….
Τη Δευτέρα θα έχει συναντήσεις στο διοικητήριο και στο δημαρχείο Κατερίνης με θέμα το ΕΣΠΑ, όπως μου λένε ασφαλείς πληροφορίες μου.
Καλή μας ημέρα και ελπίζουμε με χιόνια πολλά-πολλά χιόνια.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: