Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

"Απόβαση" καταπατητών στην Ψέριμο. Αγοραπωλησίες εκτάσεων και μέσω ιντερνετ!



ΤΕΤΑΡΤΗ 18/11/2009
Μια σοβαρή καταγγελία που αφορά μια πολύ ευαίσθητη για τα εθνικά συμφέροντα περιοχή, φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση.
Σύμφωνα με επίσημη καταγγελια του πρώην δημάρχου Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, το νησί της Ψερίμου πολιορκείται από καταπατητές οι οποίοι ήδη έχουν συντάξει ψεύτικα συμβόλαια, ενώ οι αγοραπωλησίες γίνονται ακόμα και μέσω ίντερνέτ!!!
Συγκεκριμένα σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Καλύμνου κ. Γεώργιο Ρούσσο, ο κ. Διακομιχάλης τονίζει: « Επειδή κυκλοφορούν για την Ψέρημο διάφορες φήμες και μάλιστα γίνονται πωλήσεις ολόκληρων περιοχών μέσω διαδικτύου και ταυτόχρονα συνεχίζονται οι καταπατήσεις για τις οποίες έγιναν και συμβόλαια, παρακαλώ να φέρετε το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα εάν δεν τα προλάβουμε θα βρεθούμε μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις».
Πρέπει να τονιστεί ότι ο δήμαρχος Καλύμνου κ. Ρούσσος αναγνωρίζει το πρόβλημα και συγκαλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο τη προσεχή Τρίτη προκειμένου να βρεθεί λύση.
ΠΗΓΗ
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: