Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

«Με καλή πρόταση τον δίνουμε!»

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2011_07/749086.jpg 

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη είναι η Στόουκ σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο SkySports το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη που..
τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα διαπραγματευόταν την πώλησή του.
Στην επιβεβαίωση των ελληνικών δημοσιευμάτων για έντονο ενδιαφέρον της Στόουκ Σίτι ώστε να καταθέσει πρόταση απόκτησης του Βασίλη Τοροσίδη προχώρησε το βρετανικό δίκτυο, SkySports. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα μάλιστα, γίνεται λόγος για την ρήτρα αποδέσμευσης του πολυσύνθετου άσου του Ολυμπιακού η οποία ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο παίκτης θα μπορούσε να φύγει από τους πρωταθλητές Ελλάδας και με ένα μικρότερο ποσό.
Μάλιστα, τονίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο «Τόρο» είχε βρεθεί στο στόχαστρο και των Λίβερπουλ, Σάντερλαντ, Μπλάκμπερν και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα ο άσος του Ολυμπιακού είναι προσωπική επιλογή και του προπονητή της Στόουκ η οποία είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση. Εξάλλου, το θέμα περιλαμβάνει και δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη ο οποίος τονίζει ότι ο παίκτης θα μπορούσε να παραχωρηθεί με μία υψηλή πρόταση.
«Δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση για τον Τοροσίδη προς το παρόν. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και η ομάδα κάνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν με αυτόν στο ρόστερ. Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες της ομάδας, είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση. Αν δεχτούμε μια μεγάλη προσφορά για τον παίκτη τότε είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε» ήταν το σχόλιο του δ’ αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Γιάννη Μώραλη στο SkySports. http://www.gazzetta.gr
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: