Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Porche made in… Katerini!

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/01c99071177f9490add873408b5cd026_L.jpg 

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011
Ο διαρκής Κοινοβουλευτικός Έλεγχος από το ΛΑΟΣ, έφερε αποτελέσματα
Πρωτοποριακή Ελληνική επιχείρηση κατασκευής αυτοκινήτων βλέπει ..."φως στην άκρη του τούνελ", μετά από τον διαρκή κοινοβουλευτικό έλεγχο του ΛΑ.Ο.Σ και την κινητοποίηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την έκδοση Ελληνικής έγκρισης τύπου των πρωτοποριακών Ελληνικών αυτοκινήτων, που κατασκευάζονται στην πόλη μας από την “Replicar Hellas”

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, αναφέρονται τα εξής: «Είναι από εκείνες τις στιγμές που δικαιώνεται ο επίμονος κοινοβουλευτικός έλεγχος και κινητοποιείται η ευαίσθητη πολιτική ηγεσία ενός Υπουργείου: ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ Κ. Αϊβαλιώτης υπέβαλε Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων γνωστοποιώντας την ύπαρξη μιας, πραγματικά πρωτοποριακής Ελληνικής επιχείρησης κατασκευής «ρέπλικα» αυτοκινήτων PORSCHE στην Κατερίνη. Ένας Έλληνας μετανάστης της Γερμανίας, ο κ. Ηλίας Γαγανέλης, αξιοποίησε την εμπειρία που απέκτησε στο εξωτερικό και επένδυσε τους κόπους μιας ζωής δημιουργώντας την "REPLICAR HELLAS" στην Πιερία, μια επιχείρηση η οποία πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 3 κορυφαίες της Ευρώπης στην κατασκευή "ρέπλικα" αυτοκινήτων της PORSCHE, ενώ ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις και για την κατασκευή μοντέλων της MERCEDES και της FERRARI από Ελληνικά χέρια !
Ο Κ. Αϊβαλιώτης επεσήμανε τα παραπάνω στον Υπουργό κ. Ρέππα και στον Γενικό Γραμματέα κ. Τσιόκα μαζί με το γεγονός ότι η σύγχρονη αυτή Ελληνική επιχείρηση είχε αποκτήσει έγκριση τύπου στην Ελβετία και την Γερμανία (και εξήγαγε και στις 2 χώρες τις PORSCHE 356 CABRIOLET που παρήγαγε) αλλά-παραδόξως- η Ελληνική γραφειοκρατία αρνιόταν να της χορηγήσει έγκριση τύπου για να πουλάει και στην Ελλάδα...
Η κινητοποίηση και το ενδιαφέρον των κ. κ. Ρέππα και Τσιόκα καθώς και οι επανειλημμένες και επίμονες παρεμβάσεις του Κ. Αϊβαλιώτη στην Βουλή από τον περασμένο Δεκέμβριο οδήγησαν τελικά στο να εκδοθεί Ελληνική έγκριση τύπου των πρωτοποριακών Ελληνικών αυτοκινήτων που κατασκευάζει στην Κατερίνη η "REPLICAR HELLAS" και έτσι να μην χρειάζεται πλέον να εξάγει τα αυτοκίνητά της στην Γερμανία και να τα επανεισάγει στην Ελλάδα (!) για να καταφέρει να τα πουλήσει...» (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: