Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Στρος Καν: «Θα τα καταφέρει η Ελλάδα» - Όλοι θα πρέπει να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν, τόνισε ο επικεφαλής του ΔΝΤ


Πέμπτη 14 Απριλίου 2011
Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να αναδιαρθρώσει το χρέος της, αν εφαρμόσει το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, εξέφρασε ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.
«Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει» είπε χαρακτηριστικά ...μιλώντας στην εαρινή σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως αυτό που χρειάζεται η χώρα για να βγει από την κρίση είναι να εφαρμόσει το πρόγραμμα που έχει αποφασιστεί. «Θα είναι επώδυνο για τους πολίτες», παραδέχτηκε ο Στρος Καν «όμως το πρόγραμμα θα πρέπει να εφαρμοστεί στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα».

Ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επισήμανε πάντως ότι όλοι θα πρέπει να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι πως οι πιο πλούσιοι δεν πληρώνουν τους φόρους, είπε ο Ντομινίκ Στρος Καν. (ΝΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: