Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Το καθεστώς των διοδίων στην Πιερία – Η επόμενη ημέρα του αγώνα μας

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011
Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, αγαπητοί συμπολίτες, κάτοικοι της Πιερίας,
Αύριο, Τετάρτη 16 ...Φεβρουαρίου 2011, η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων της Πιερίας, καλεί φορείς, συλλογικότητες και πολίτες σε ανοιχτή παμπιερική σύσκεψη, με θέμα «Το καθεστώς των διοδίων στην Πιερία – Η επόμενη ημέρα του αγώνα μας». Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9) στις 19:00 το βράδυ.
Θα συζητηθούν μεταξύ άλλων, νομικά θέματα, η έκβαση της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή, τα ηλεκτρονικά διόδια, η συμμετοχή μας στο κίνημα «Δεν πληρώνουμε» και τα επόμενα βήματα του κοινού μας αγώνα.
Η εκδήλωση στηρίζεται από δεκάδες φορείς του Νομού, συλλόγους, κινήματα πολιτών, δημοτικές παρατάξεις και από την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ Πιερίας.
Σας παρακαλούμε να συμβάλλετε κι εσείς στην οργάνωση της εκδήλωσης αυτής, προωθώντας το παρόν μήνυμα. Στείλτε το στις επαφές του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, αναρτήστε το στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter). Βοηθείστε στέλνοντας το παρακάτω κείμενο με SMS σε φίλους και γνωστούς: «Τετάρτη 16.02 παμπιερική σύσκεψη για τα διόδια, στις 19:00 στο Επιμελητήριο Πιερίας. Θα είμαστε εκεί!».
Σας ευχαριστούμε
Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων της Πιερίας
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: