Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Μεγάλη νίκη με σκορ 0 - 1 επί της Καλαμαριάς


Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας
Πολύ καλός καιρός, πολύ καλή διαιτησία, πολύ καλό ...παιγνίδι και νίκη της ομάδος του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, επί της αντίστοιχης της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ με σκορ 0-1, στην 16η αγωνιστική ,για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με εντολή του προπονητή της ξεκίνησε από το πρώτο δευτερόλεπτο με πίεση ψηλά, πρέσιγκ και αδιάκοπο τρέξιμο και έτσι μπήκε πολύ δυνατά στο παιγνίδι.
Αμέσως σε δύο φάσεις έκλεψαν την μπάλα και δημιούργησαν αναστάτωση στην ομάδα της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και δύο ευκαιρίες στο 1 και δεύτερο λεπτό του αγώνα.
Αποτέλεσμα της έντονης πίεσης ήταν στο 5 λεπτό οι επιθετικοί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να κλέψουν την μπάλα, να γίνει φάουλ έξω από την περιοχή στον Μαυρόπουλο.
Το φάουλ εκτέλεσε ο Πουλικίδης με σέντρα στην καρδιά της άμυνας της τοπικής ομάδος. εκεί κινήθηκε στην πλάτη των αμυντικών ο Δαλαμήτρας και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Η ομάδα του Πιερικού συνέχισε την πίεση και σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο πίεσε, ο παίκτες έτρεξαν πάρα πολύ, δημιούργησαν τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες να κάνουν εύκολη τη νίκη, αλλά στο 15 σουτ εξ επαφής του Σταθακόπουλου η μπάλα άουτ, στο 22 λεπτό σουτ γυριστό του Συμεωνίδη ελάχιστα άουτ, στο 25 γυριστό δυνατό σουτ του Δαλαμήτρα δύσκολα απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 27 λεπτό σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο πολύ καλός διαιτητής κ. Ελευθεριάδης σφύριξε πεναλτυ υπέρ της Καλαμαριάς που έκανε ο Αμπατζίδης, αλλά στην εκτέλεση του ο Τσιλιγγερίδης για άλλη μία φορά απέκρουσε πέναλτυ και το σκορ διατηρήθηκε στο 0-1.
Στη συνέχεια και στο 34 λεπτό άλλη μία κλασική ευκαιρία για τον ΠΙΕΡΙΚΟ σε κεφαλιά του Σταθακόπουλου.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε με τον Πιερικό να ελέγχει πλήρως το παιγνίδι, έπαιξαν έξυπνα, επέβαλαν το δικό τους ρυθμό χωρίς να φορτσάρουν, αφού προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους, σε χαμηλότερους ρυθμούς, αφού στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά έτρεξαν πάρα πολύ.
Έτσι το παιγνίδι έληξε με νικήτρια την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της.
Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ.)
Τσιλεγγερίδης, Μαυρόπουλος, Καλαϊτζής, Αμπατζίδης, Χατζηδίμπας, Σταθακόπουλος, Καρτσαμπάς, Πουλικίδης, Τσοπουζίδης, Δαλαμήτρας, Συμεωνίδης, Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Οικονόμου, Παπαθανασίου, Μπαλαχάτζε και Τόσκας.
Άριστη η συμπεριφορά των παιδιών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, με έναν άριστο διαιτητή τον έμπειρο Ελευθεριάδη Μπάμπη του ΣΔΠ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΚΡΑΧΤΗΣ  http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: