Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Επεισόδια έξω από το υπουργείο Οικονομικών - Αποκλειστικό βίντεο

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010
Επικράτησε ένταση και επεισόδια με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση δακρυγόνων.
Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου πραγματοποιούν... συγκέντρωση οι εργαζόμενοι της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος και Σκαραμαγκά.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων ανέβηκε στο υπουργείο και με μία αιφνιδιαστική κίνηση προσπάθησαν να εισβάλλουν μέσα στο γραφείο του υπουργού, αλλά τους απώθησαν οι άνδρες ασφαλείας με αποτέλεσμα να κατέβουν ξανά στην είσοδο.

Εκεί η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τους υπόλοιπους ότι δεν τους δέχθηκε τελικά ο υπουργός με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές να προσπαθήσουν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση δακρυγόνων.
Λίγο αργότερα οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από το υπουργείο και έδωσαν ραντεβού για το πρωί της Παρασκευής στο Πέραμα προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Δείτε το βίντεο των επεισοδίων
Δείτε το βίντεο του NewsIt έξω από το υπουργείο
Οι διαδηλωτές ζητούσαν να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου να τον πιέσουν να υπογράψει την απόφαση για να δοθεί το επίδομα των 1.200 ευρώ για το 2008 και 2009 σε όσους έχουν συμπληρώσει 30 ένσημα και είναι άνεργοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λήψη αυτού του επιδόματος έχει ήδη εγκριθεί από τον ΟΑΕΔ και απομένει μόνο η υπογραφή του κ. Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: