Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI : ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2006 Το ποδόσφαιρο πεθαίνει.
Σταύρος Διαμαντόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου)
Σήμερα πέθανε το ποδόσφαιρο. Δόθηκε μια χαριστική βολή. Εγώ, έπαιξα 13 χρόνια στον Πιερικό και δούλεψα 4 φορές σαν προπονητής του. Με πνίγει η αδικία και είχα ...χρόνια να δω ανθρώπους ανιστόρητους να προστατεύουν τα συμφέροντα του Πιερικού. Το ίδιο το έργο που παίχτηκε στα Τρίκαλα σήμερα ήταν να το δω και αυτό. Ντρέπομαι για όσα συνέβησαν και η ομοσπονδία δεν έχει τη δύναμη να βάλει κάποια όρια στον αθεμιτισμό. Η μπάλα για να μετρήσει ένα γκολ πρέπει να περάσει τη γραμμή ολόκληρη. Εγώ, διακονώ αυτά τα παλικάρια που είναι απλήρωτα που ζούνε με δανεικά με χίλια δυο προβλήματα και διεκδικούμε την άνοδο. Θα μείνω σαν Διαμαντόπουλος με αρχές και θεσμούς. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο μας αδικεί κατάφορα το αποτέλεσμα ο κόσμος είδε πια ομάδα πρέπει να θητεύσει στην άλλη κατηγορια...
Δευτέρα, 08 Νοέμβριος 2010 Ο Μεσσίας έρχεται για να σώσει το ποδόσφαιρο.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης ότι ύστερα απο 1439 μέρες νεκρού ποδοσφαίρου στην πόλη μας έφτασε ο ΜΕΣΣΙΑΣ.Βγάλτε όλοι τα μαύρα...ξεχάστε το πένθος και ετοιμαστείτε για μέρες χαράς...ετοιμαστείτε για μέρες ποδοσφαιρικού θεάματος...ετοιμαστείτε για μέρες ζωντανού ποδοσφαίρου...!

Εμείς ετοιμαζόμαστε για άλλα...

Δυστυχώς για κάποιους αλλά ευτυχώς για τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας δεν ξεχνάμε εύκολα.Το club δημιουργήθηκε πριν 3 χρόνια με σκοπό πέρα από το να στηρίζει την ομάδα, να εκφέρει και την άποψή του για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Έχουμε κατηγορηθεί και κατακριθεί στο παρελθόν αλλά πάνω από όλα βάζουμε το συμφέρον του συλλόγου και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας. Δεν είναι δουλειά μας να προσλαμβάνουμε ή να απολύουμε προπονητές,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε απαθείς στα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα και ειδικά όταν θίγεται η ηθική μας, η αξιοπρέπειά μας και το κύρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα λόγια και τα έργα του,από αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο κύριος προπονητής.Θα έπρεπε λοιπόν να είχε επιδείξει μεγαλύτερη σοφία πριν από 4 χρόνια όταν έκανε δηλώσεις αν ήθελε βέβαια να διατηρήσει τη φήμη του σεβόμενος παράλληλα και την προσωπική του διαδρομή στον ΠΙΕΡΙΚΟ. Ο κύριος προπονητής όπως θα θυμάστε ή όπως θυμηθήκατε ήταν χείμαρρος κατά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πράγμα που τον στιγμάτισε στη συνείδηση των οπαδών της ομάδας μας. Αναρωτιόμαστε από πού πήρε το θάρρος και ποιοί τον έκαναν να πιστέψει ότι ο κόσμος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ τρώει κουτόχορτο και είναι τόσο χαμηλού επιπέδου ώστε να δεχτεί αδιαμαρτύρητα μια τέτοια επιστροφή-πρόκληση. Με τί αισθήματα θα αντικρίσει τον κόσμο που κάποτε έβριζε πίσω από τον πάγκο του; Την ομάδα την έζησε για χρόνια, έπρεπε να γνωρίζει ότι τουλάχιστον δεν είμαστε αφελείς.

Αισθανόμαστε προδομένοι από τη διοίκηση. Μας δίνουν την εντύπωση ότι δεν σέβονται ούτε τους ίδιους τους εαυτούς τους φέρνοντας έναν άνθρωπο ο οποίος πριν 1439 μέρες τους αποκάλεσε ανιστόρητους και λαμόγια. Όσο για τα ωραία τα λόγια του καλοκαιριού νιώθουμε εξαπατημένοι, ένα ωραίο παραμυθάκι ήταν ώστε να μειωθεί με κάποιο πρόσχημα ο προϋπολογισμός της ομάδας και να μην στοχεύουμε ψηλά,πράγμα που κοστίζει κάτι παραπάνω. Οι κακοί οι Μελανόλευκοι βέβαια στήριξαν την ομάδα παρά τους χαμηλούς στόχους (αλήθεια ποιός είναι ο φετινός στόχος,ξέρει κανείς;) γιατί έκριναν ότι ξεκινάει έστω με προβλήματα και κάποια λάθη κάτι νέο και σε σωστή βάση. Αν και μία αλλαγή προπονητή μπορεί να χρεωθεί ως ένα ακόμα από αυτά τα λάθη της διοίκησης,ωστόσο η συγκεκριμένη αλλαγή και η πρόσληψη του νέου προπονητή μας κάνει να σκεφτόμαστε λίγο πιο πονηρά... Είμαστε πλήρως απογοητευμένοι αλλά και εξοργισμένοι από τη φιλοσοφία των διοικούντων και δυστυχώς ό,τι και να ακούσουμε πλέον, όσο και να θέλουμε, θα δυσκολευτούμε να το πιστέψουμε.

Δεν ξέρουμε αν έχει νόημα να ακούσουμε τις εξηγήσεις του νέου προπονητή. Για λόγους ευθυξίας πιστεύουμε ότι δεν έπρεπε να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο στον ΠΙΕΡΙΚΟ. Το να ζητήσουμε να πάρει πίσω τις δηλώσεις του και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη είναι αυτονόητο,ίσως είναι μια καλή αρχή, αλλά δεν πρόκειται να παρακαλέσουμε κιόλας, εξάλλου είχε το χρόνο να το κάνει (1439 μέρες για την ακρίβεια) αν είχε όντως μετανιώσει κάποια στιγμή για τα όσα είπε. Θα έχει ενδιαφέρον όμως να μάθουμε πώς και γιατί άλλαξε η γνώμη του για τους διοικούντες.

Από την ΠΑΕ Πιερικός θα θέλαμε κάποια στιγμή να ακούσουμε την αλήθεια και να της προτείνουμε,μιας και έκανε την αρχή, να προσλάβει ως γενικό αρχηγό τον γνωστό και φίλο μας Πέτρο Θεοδωρίδη και να κλείσει φιλικό με τον Εδεσσαϊκό για τα 50 χρόνια της ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ…
Υ.Γ. : Υπάρχει και φιλότιμο…
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

Δεν υπάρχουν σχόλια: