Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΤΤΙΚΗ - Αποφασίζουν για το δεύτερο γύρο

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010
Διεργασίες στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Στον Πειραιά, ο Πέτρος Μαντούβαλος ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τελικά τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις του είναι ψυχρές και παρά τη..
απόφαση στελεχών του συνδυασμού του να στηρίξουν τον Γιάννη Μίχα. Η κίνηση του Π. Μαντούβαλου φαίνεται να ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή στη ΝΔ. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση Σαμαρά ότι ο κ. Μαντούβαλος έδειξε ότι έχει πολιτική συνείδηση. Περισσότερα.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε γραμμή να ψηφιστούν ο Κ. Γκιουλέκας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, του Β. Μιχαλολιάκου στον Πειραιά και Νικήτα Κακλαμάνη στην Αθήνα.Για την  περιφέρεια Αττικής έδωσε γραμμή υπέρ του Γιάννη Σγουρού, παραπέμποντας σε δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα.Στην Περιφέρεια Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε κοινή εμφάνιση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΛΑΟΣ. Αναλυτικά.
Το ΚΚΕ ζητεί " το μαύρο στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, καθώς και στους υποψήφιούς τους, να εκφραστεί με άκυρο ή με λευκό ψηφοδέλτιο". Περισσότερα.
Αντιμνημονιακή γραμμή έδωσε η Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού , καλώντας τους οπαδούς του κόμματος , στον δεύτερο γύρο των εκλογών να επιλέξουν την στάση τους «με ελευθερία, γνώση και κρίση» και προσθέτει ότι ο ΣΥΝ «είναι πεισμένος πως αυτή η στάση θα αντιστοιχείται με τις ανάγκες τις κοινωνίας και την γενική πολιτική στρατηγική του κόμματος».Περισσότερα.
Την πρόθεσή του να ψηφίσει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Γ. Σγουρό, ανακοίνωσε σε συνεδρίαση της «Δημοκρατικής Αριστεράς» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός.Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: