Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ο εκβιασμός του Ξυνίδη με αφορμή τον «Καλλικράτη» … και ο κομιστής των μαντάτων!

ΔΕΥΤΕΡΑ 07/06/2010

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αναφορικά με την καταγγελία του Σωκράτη Ξυνίδη, στις 24 Μαΐου τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Ξάνθη, ο πρώην κοινοτάρχης Αβδήρων Τάκης Βουρβουκέλης, ο οποίος του έθεσε το θέμα της «μεταφοράς» της έδρας του Δήμου Αβδήρων στο μειονοτικό χωριό Γενισέα. Ο Βουρβουκέλης ...ζήτησε από τον Ξυνίδη να στηρίξει το αίτημα των κατοίκων των ιστορικών Αβδήρων να οριστεί ως έδρα του δήμου η πόλη τους.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε να υπαναχωρήσει από τη θέση του και τότε, σύμφωνα με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης που έδωσε το «παρών» στη συνάντηση, ο Τάκης Βουρβουκέλης ανέφερε ότι βρήκε έξω από το σπίτι του έναν φάκελο που περιείχε τη γνωστή απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Πόρτο Λάγος για τον αποχαρακτηρισμό της νησίδας που τον εμπλέκει στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. «Στο λέω επειδή είσαι φίλος για το δικό σου το καλό και το καλό του ΠΑΣΟΚ και επειδή θα το βρεις μπροστά σου», ανέφερε ο πρώην κοινοτάρχης. Το περιβάλλον του Σωκράτη Ξυνίδη υποστηρίζει ότι διαθέτει και μαγνητοφωνημένη τη σχετική συνομιλία.
Πάντως αξίζει να τονιστεί ότι πίσω από αυτή την έμμεση (για εμάς άμεση) απειλή του πρώην κοινοτάρχη Αβδήρων Τάκη Βουρβουκέλη, βρίσκονται άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, τα οποία ποτέ δεν έκαναν (να το πούμε κομψά) στην δήμαρχο Αβδήρων Εύα Τσακίρη! Περιμένουμε από αυτά τα στελέχη να βγούνε αντρίκια και να πούνε την αλήθεια…
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/06/blog-post_6943.html
 ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: