Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ο Πλανητάρχης και η Ελλάδα !!

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010
Στην Κρήτη ο κ. Ομπάμα! Φίλος και εταίρος της Ελλάδας οι ΗΠΑ, διαβεβαιώνει ο κ. Μπαράκ Ομπάμα. Να τιμηθεί με.... τη διάκριση του «Μεγάλου Φιλέλληνα»! Και γιατί να μην προσκληθεί να επισκεφτεί την Ακρόπολη;
Ευκαιρία να αναπτυχθούν περισσότερο, οι διακρατικές σχέσεις της Ελλάδας, να γίνει η Ελλάδα νησίδα οικονομικής σταθερότητας στην περιοχή και να αυξηθεί ο τουρισμός.
Η Αμερικάνικη Επανάσταση απελευθέρωσε από τη δουλεία τους Αμερικάνους πολίτες. Η Ελληνική κυβέρνηση πότε θα απελευθερώσει τους πολίτες από τη δουλεία στους τραπεζίτες;
Ενώ ο κ. Ομπάμα έβαλε στη θέση τους  τραπεζίτες, στη χώρα μας οι τραπεζίτες είναι οι «αόρατοι δικτάτορες». Η νέα Σεισάχθεια …. αργεί πολύ…!! Οι πολίτες αυτοκτονούν!
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!
Οι δημοκρατικοί δεσμοί ΗΠΑ και Ελλάδας είναι διαχρονικοί. Ας μην ξεχνάμε ότι στις 4 Ιουλίου 1776 συγκαλείται συνέλευση των Αμερικανών στη Φιλαδέλφεια, όπου ψηφίζεται η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία στηρίζεται στις πολιτικές ιδέες του Διαφωτισμού. Ο δε Διαφωτισμός στηρίζεται στις αρχές της αρχαίας Ελληνικής και Αθηναϊκής Δημοκρατίας . Πρωταγωνιστές στη σύνταξη της Διακήρυξης υπήρξαν ο Βενιαμίν Φραγκλίνος και ο Τόμας Τζέφερσον. Αν η Αμερικανική Επανάσταση το 1776 απελευθέρωσε την Αμερική και κατάργησε την δουλεία των πολιτών, η Ελληνική Επανάσταση του 1821 απελευθέρωσε την Ελλάδα από την δουλεία στους Τούρκους, σήμερα η Ελληνική Επανάσταση του 2010 απελευθερώνει διπλά και από την δουλεία στους «δυτικούς» αλλά και από την δουλεία στους μαυραγορίτες-τραπεζίτες.
Σήμερα, λέγεται ότι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά είναι πιθανόν να βρεθεί ο Αμερικάνος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου 2010. Ο πλανητάρχης θα επισκεφθεί τη μεγαλόνησο, αποδεχόμενος την πρόσκληση του στενού του συνεργάτη και διαδόχου του στη Γερουσία, Αλέξη Γιαννούλια, ο οποίος ως γνωστόν κατάγεται (από την πλευρά της μητέρας του) από τα Χανιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του Αμερικανού προέδρου και ο ομογενής υπουργός Οικονομικών του Ιλινόις θα φιλοξενηθούν σε υπερπολυτελή θαλαμηγό. Οι σχέσεις φιλίας των δύο ανδρών είναι πολύ στενές. Ο Ομπάμα τον περιβάλλει με εκτίμηση και τον θεωρεί «πραγματικό κεφάλαιο» για το Δημοκρατικό κόμμα, γι’αυτό και στηρίζει την υποψηφιότητα του για τη θέση που ο ίδιος κατείχε μέχρι πρότινος. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο του 2010. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2006 ο Αλέξης ή Άλεξ Γιαννούλιας, σε ηλικία μόλις 30 ετών, διεκδίκησε τη θέση του υπουργού Οικονομικών με ενθάρρυνση του Μπαράκ Ομπάμα, παρά το γεγονός ότι το Δημοκρατικό Κόμμα υποστήριξε άλλον υποψήφιο. Είναι ο νεότερος πολιτικός που εκλέχτηκε σε αυτό το αξίωμα στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ και για το γεγονός αυτό τιμήθηκε από το Ενωμένο Ελληνοαμερικανικό Κογκρέσο με το μεγάλο ετήσιο βραβείο «Περικλής».
Ας μην ξεχνάμε, ότι ο κ. Ομπάμα στήριξε την Ελλάδα πρόσφατα, απέναντι στην «προκλητική συμπεριφορά της Γερμανίας»! Και ενώ όλοι μας είχαν γυρίσει την πλάτη  ήρθε στήριξη στον Γ. Παπανδρέου από τον κ. Ομπάμα. Φίλος και εταίρος της Ελλάδας οι ΗΠΑ, διαβεβαιώνει ο κ. Μπαράκ Ομπάμα. Τη στήριξη του Αμερικανού προέδρου εξασφάλισε στην Ουάσινγκτον ο κ. Γ. Παπανδρέου. Ο Αμερικανός πρόεδρος κ. Μπαράκ Ομπάμα, στην καθιερωμένη εκδήλωση στο Λευκό Οίκο για την επέτειο της Επανάστασης του 1821, έδωσε τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα, σε κάθε δύσκολη ή κάθε εύκολη στιγμή, θα έχει έναν φίλο και εταίρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είχε προηγηθεί η κατ' ιδίαν συνάντησή του με τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, κατά την οποία αποφασίστηκε η κατάργηση της υποχρεωτικής έκδοσης βίζας για τους Έλληνες που θα ταξιδεύουν στις ΗΠΑ.
Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα, είναι οι τραπεζίτες. Ενώ ο κ. Ομπάμα έβαλε στη θέση τους  τραπεζίτες, στη χώρα μας οι τραπεζίτες είναι οι «αόρατοι δικτάτορες». Η νέα Σεισάχθεια …. αργεί πολύ…!! Οι πολίτες αυτοκτονούν! Το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες, που θα έσωνε το Πασοκ από την πλήρη κατάρρευση, είναι σκοπίμως στα συρτάρια των υπουργών και στα «αζήτητα»! Το πιο σημαντικό νομοσχέδιο… σκοπίμως αργεί! Μόνο με αυτό το νομοσχέδιο, που αφορά δέκα εκατομμύρια πολίτες, θα μπορούσε να διασώσει το Πασοκ το δημοκρατικό προφίλ του και να σαρώσει στις επικείμενες εκλογές!  Κάποιοι μέσα και έξω από την Κυβέρνηση «ροκανίζουν» σκοπίμως, την καρέκλα του κ. Γιώργου Παπανδρέου, που αν συνεχιστεί θα έχει το «άδοξο τέλος» του προκατόχου του!
Σήμερα η Σύγχρονη μορφή δουλείας ανθεί στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν τολμάει να αντισταθεί! Δέκα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες είναι δούλοι σε δέκα μόνο τραπεζίτες! Να γίνει αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης τουλάχιστον στο ένα τρίτο της σημερινής, που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!!. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και στο τέλος κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση - σκλαβιά και τέλος η αυτοκτονία!.
Η Σύγχρονη δουλεία στους τραπεζίτες ... είναι πιο σκληρή και δυσβάχταχτη, από αυτήν της Αρχαιότητας και του Μεσαίωνα!  Η Αμερικάνικη Επανάσταση απελευθέρωσε από τη δουλεία τους Αμερικάνους πολίτες. Η Ελληνική κυβέρνηση πότε θα απελευθερώσει τους πολίτες από τη δουλεία στους τραπεζίτες; Εμπαίζονται οι δανειολήπτες; Πότε θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο; Αρχίζουν πάλι οι απειλές, οι εκβιασμοί και οι κατασχέσεις από τους τραπεζίτες! Πολίτες, δανειολήπτες, νέο-σκλάβοι στους τραπεζίτες, αντισταθείτε, κάντε μηνύσεις στις τράπεζες και στις εταιρείες ενημέρωσης κατασχέσεων και σε όσους σας εμπαίζουν και σας εκμεταλλεύονται!! Το σχέδιο σκλαβοποίησης του συνόλου των πολιτών στους ολιγάρχες, τραπεζίτες, φεουδάρχες, είναι σε πλήρη εξέλιξη!  Επιτέλους, σώστε τον κοσμάκη από την αυτοκτονία! Λευτεριά στους νεο-σκλάβους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, εδώ και τώρα!! Το « μέλλον άδηλον  εστί! (Δρ  Κουτσούκος Αναστάσιος)

ΚΡΑΧΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο δρ Κουτσουκο

πες τα ολα!