Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος Κορινού καθαρίζουν τον... Θερμαἰκό

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, ο... Δήμαρχος Κορινού Νίκος Αβραμίδης, η Εντεταλμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος στον Τομέα Νεολαίας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης Χριστίνα Κελεσίδου προσκαλούν όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία καθαρισμού των ακτών που ξεκίνησε την προσπερασμένη εβδομάδα στην Επανομή, συνεχίστηκε στη Νέα Καλλικράτεια και ολοκληρώνεται, την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 στην παραλία του Κορινού στην Πιερία, στις 10.30 το πρωί.

Σημείο συνάντησης των εθελοντών είναι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην παραλία του Κορινού (στις 9:30 το πρωί), όπου εκπρόσωποι της Νομαρχίας και του Δήμου Κορινού θα υποδέχονται τους εθελοντές και θα τους προμηθεύσουν με εξοπλισμό για τον καθαρισμό της ακτής.
Το σύνθημα της εκστρατείας είναι «Για να κολυμπάμε με την παρέα μας και όχι παρέα με τα σκουπίδια μας» και πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των Νομαρχιών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, για τον καθαρισμό των ακτών εν όψει του καλοκαιριού, προκειμένου να εξασφαλισθούν καλύτερες και καθαρότερες ακτές για τους λουόμενους.
Η εκστρατεία καθαρισμού των ακτών γίνεται με τη συνεργασία και υποστήριξη του Ράδιο Θεσσαλονίκη και της ΕΡΤ3, ενώ χορηγοί της είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών CYTA Ελλάδος θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και ο όμιλος ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.(ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: