Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Εδώ καιγόμαστε ...και αυτοί το χαβά τους! Καυτή Πατάτα

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-3-2010
Είπα στην αρχή να μην ασχοληθώ καθόλου με τους «παλικαράδες» «εθνικιστές» «ρατσιστές» «νταήδες» βατραχανθρώπους που στην παρέλαση της 25η Μαρτίου φώναζαν συνθήματα κατά των Αλβανώντων Τούρκων και των Σκοπιανών αλλά Καρατζαφέρης και ΛΑΟΣ δεν με αφήνουν.
Βγαίνουν συνεχώς  από την ....Πέμπτη που έγινε το περιστατικό και με πάθος τους υποστηρίζουν και χλευάζουν όσους κατέκριναν την συμπεριφορά τους.
Να θυμίσω ότι εκείνη την μέρα όλοι περιμέναμε με αγωνία τις εξελίξεις για την χώρα μας στην κρίσιμη σύνοδο κορυφής εκτός προφανώς από τους βατραχανθρώπους που παρέλασαν επισήμως μάλιστα με μοναδικό πρόβλημα τους μετανάστες και τους  Τούρκους!
Και καλά αυτοί , οι εκπαιδευτές τους, οι διοικητές τους , αυτά άραγε τους μαθαίνουν στο λιμενικό; Είναι δυνατόν από ένα σώμα της χώρας μας που παρελαύνει σε εθνική επέτειο να βγαίνει αυτή η άθλια ρατσιστική και αιμοβόρικη εικόνα ;
Άλλο που δεν ήθελαν οι Αλβανοί για να βγουν με τον αντιπρόεδρο τους και να μας καταγγείλουν και να ζητήσουν και εξηγήσεις για αυτά που ακούστηκαν ενώ διάβημα διαμαρτυρίας έκαναν και τα Σκόπια.
Αλήθεια αυτή η εικόνα με τα συνθήματα  μπροστά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας τιμούν τους βατραχανθρώπους , το λιμενικό , το ελληνικό φρόνημα , την Ελλάδα; Κανείς δεν σκέφτηκε ότι τέτοιες ώρες, δεν είναι ώρες για κακόγουστα και επικίνδυνα παιχνίδια;
Διατάχθηκε λέει ΕΔΕ στο λιμενικό από τον Χρυσοχοίδη για να διαπιστωθεί τι έγινε και ποιος έδωσε τις εντολές ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ο επικεφαλής του αγήματος.
Καρατζαφέρης βέβαια ,Αδωνις και τα άλλα τα παιδιά έσπευσαν να υιοθετήσουν τους «παλικαράδες»  μπας και τους χάσουν , ενώ η Ν.Δ χλιαρά –γιατί άραγε- καταδίκασε την πράξη αθώωσε όμως το λιμενικό λες και οι συγκεκριμένοι ανήκαν σε άλλο σώμα!
Από κοντά και ότι πιο αναχρονιστικό και ακροδεξιό στοιχείο της χώρας έσπευσαν να υποστηρίξουν τους βαλλόμενους βατραχανθρώπους που με τόλμη υποστήριξαν τις θέσεις τους !
Μόνο που κάνουν ένα σημαντικό λάθος. Βεβαίως και έχουν δικαίωμα να υποστηρίξουν με πάθος την άποψη τους ,όχι όμως με την στρατιωτική στολή της Ελλάδας. Μπορούν να βγάλουν λοιπόν την στολή και να πάνε στο ΛΑΟΣ που τους περιμένει να ανοιχτές τις αγκάλες ,μπορούν να πάνε και ακόμη πιο πέρα στην Χρυσή Αυγή που επίσης τους περιμένει με ανοικτές τις αγκάλες …και να φωνάζουν ότι συνθήματα θέλουν όλη την ημέρα και όλη την νύχτα!
Δεν μπορούν όμως να προκαλούν και να καπηλεύονται μία ολόκληρη χώρα , δεν  μπορούν μια χούφτα άνθρωποι να προσδιορίζουν το φρόνημα τις πεποιθήσεις και τις διαθέσεις όλων μας.
Ας κάνουν σωστά την δουλειά τους-και οι περισσότεροι στο λιμενικό την κάνουν- ας φροντίσουν για την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών και την διαφύλαξη των συνόρων και ας αφήσουν την «εξωτερική» πολιτική σε πιο ειδικούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: