Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ήταν όλοι (σχεδόν) απόντες!


APONTES_1
Απογοητευτική η συμμετοχή στην χθεσινή κινητοποίηση

Χωρίς τη μαζική προσέλευση των προηγούμενων κινητοποιήσεων, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι μια ακόμη κινητοποίηση ενάντια στα διόδια, αλλά και στις νέες αυξήσεις....


APONTES_2Την κινητοποίηση είχε αποφασίσει το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο των κατά τόπους επιτροπών αγώνα, με σκοπό να «ανοίξουν» τα διόδια για ένα δίωρο επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων χωρίς την καταβολή του αντιτίμου.
Στη Λεπτοκαρυά, λίγοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ απόντα ήταν ακόμα και τα περισσότερα μέλη της Επιτροπής Αγώνα. Απούσες ήταν οι αρχές και οι φορείς του τόπου και έτσι η κινητοποίηση κάθε άλλο παρά από επιτυχία στέφθηκε.
APONTES_3Οι λιγοστοί διαδηλωτές, ύψωσαν πανό και μοίρασαν φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς μέσα από τα οποία τους καλούσαν να μην πληρώσουν διόδια.
Στο Σταθμό διοδίων Λεπτοκαρυάς, έφθασε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος δήλωσε «στο πλευρό των Πιεριέων» στον αγώνα που δίνουν ενάντια στα διόδια.
Η διαμαρτυρία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και υπό το διακριτικό βλέμμα των ανδρών της Τροχαίας, οι οποίοι ήταν στο σημείο (Πολιτεία/Β.Ζ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: