Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010
Αγαπητέ Νικολά σ’ευχαριστούμε. Εσύ τουλάχιστον δεν μας είπες να πουλήσουμε τα νησιά μας.
***
Γερμανικές επιχειρήσεις ανακοινώνουν ότι θα απορροφήσουν την αύξηση του ΦΠΑ και δεν θα κάνουν αυξήσεις στις...τιμές των προϊόντων. Και ο άγιος φοβέρα θέλει.
***
Αδιόρθωτοι νεοδημοκράτες. Τα’βαλαν με τον πρωθυπουργό, γιατί κάνει πολλά αεροπορικά ταξίδια. Δυστυχώς, η δουλειά δεν γίνεται με sms, κάποιος θα’πρεπε να πάει αυτοπροσώπως.
***
23 μέτρα Σαμαρά για την κρίση. Πού τα’χατε κρυμμένα ρε δερβίσια τόσα χρόνια;
***
18% η διαφορά ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Ή κατάλαβε ο κόσμος ότι κάτι καλό πάει να γίνει ή δεν ξέρει  τι του γίνεται.
***
Τα μάζεψαν Παπουτσής και Σκανδαλίδης. Ο ένας είπε ότι τιμά το Σαχινίδη, ο άλλος ότι είναι απλός στρατιώτης.
Υπομονή ως τον ανασχηματισμό ν’αναλάβετε και να μας σώσετε.
***
Κάτι παίζει στη Ν.Δ. Αναθέρμανση στις σχέσεις Καραμανλή-Ντόρας. Λένε ότι η δήλωση Σαμαρά ότι δεν θα απολογηθεί για κανέναν, ενόχλησε τον μεγάλο.
***
Η τελευταία δημοσκόπηση που κατεβάζει τη Ν.Δ. στο 19% είναι ύποπτη. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φούντωσε, για όσους όμως ξέρουν δεν είναι τελείως ακατανόητη, έχει βάση.
***
Έλαβαν το μήνυμα οι Σαμαρικοί. Στην επόμενη φάση θα αλλάξουν αντιπολιτευτική γραμμή μιας και η δημοτικότητα Καρατζαφέρη ανέβηκε στα ύψη αλλά και η πλευρά της Ντόρας είναι ιδιαίτερα ισχυρή.
***
Τα είχαν μοιράσει και στην Πιερία οι Σαμαρικοί αλλά μάλλον βάζουν νερό στο κρασί τους.
***
Κερδίζουν έδαφος οι υποψηφιότητες Πολύζου στη βόρια Πιερία και Τόκα στη νότια. Αδιαπραγμάτευτη η υποψηφιότητα Χιονίδη παρά τις «παρεμβολές» άσπονδων φίλων.
***
Από πλευράς ΠΑΣΟΚ όλα στον αέρα. Τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει και δεν θα ξεκαθαρίσει, αν δεν γίνει γνωστός ο νέος χάρτης.
***
Σημειώστε παρακαλώ ότι ο νέος χάρτης πιθανόν να αφήσει την Πιερία όχι μόνο χωρίς πράσινο δήμαρχο αλλά και χωρίς πράσινο βουλευτή, αν ψηφισθεί βέβαια και ο νέος εκλογικός νόμος.
***
Σε δύσκολες αποστολές οι πράσινοι βουλευτές. Εξόρμηση στην περιφέρεια για να πείσουν το λαό για την αναγκαιότητα των μέτρων. Χλωμούς μας βλέπω.
***
Ευχάριστη νότα η ανακοίνωση της Κατσέλη ότι θα επαναλειτουργήσει το ΤΕΜΠΜΕ. Αρκεί να μη γίνει πάλι στο τάτσι-μίτσι-κότσι.
***
Υπομονή, μετά το Πάσχα θα έχουμε εικόνα για το πού πραγματικά πάμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: