Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Η Πιερία στην Πράγα

PRAGA
Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Πράγας «Holiday World 2010», που διήρκησε από 4 έως 7 Φεβρουαρίου, συμμετείχε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας.
Και φέτος η Πιερία έδωσε το «παρών» σε μια ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά, επενδύοντας στην προσέλκυση των Τσέχων τουριστών, με πλούσιο υλικό που διέθετε από το δικό της σταντ στον ίδιο χώρο με το περίπτερο του Ε.Ο.Τ. και τις άλλες ελληνικές αποστολές. Στην έκθεση συμμετείχαν αποστολές από 47 χώρες, 7.200 επαγγελματίες, ενώ την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 35.000 πολίτες.
Το περίπτερο της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο .....Πρέσβης της Ελλάδας στην Τσεχία Κωνσταντίνος Κοκόσης, ο Διευθυντής του ΕΟΤ στην Κεντρική Ευρώπη και στην Τσεχία Κωνσταντίνος Θεοδώρου, ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας Ανδρέας Καραϊσκάκης καθώς και πλήθος πολιτών, που έδειξαν το ενδιαφέρον τους να πραγματοποιήσουν διακοπές στην Πιερία, είτε με οργανωμένα γκρουπ, είτε μεμονωμένα. Σε όλους δόθηκαν οι σχετικές πληροφορίες, καθώς και έντυπο υλικό για τους τουριστικούς προορισμούς του Νομού.
Μετά από συνεννόηση και σε συνεργασία με το γραφείο τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας συζητήθηκε η υλοποίηση δράσεων με στόχο την τουριστική προβολή της Πιερίας στην Τσεχία, μέσω θεματικών αφιερωμάτων για τις φυσικές ομορφιές, το μύθο του Ολύμπου, την ιστορία και τα αξιοθέατα της Πιερίας.
Στην Έκθεση της Πράγας τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Α. Πιερίας Άκης Ελευθεριάδης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Κώστας Φιλοκώστας και ο υπάλληλος του Τμήματος Τουρισμού της Ν.Α. Πιερίας Αλέξης Πουλικίδης.(
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: