Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Επί τάπητος το σχέδιο νόμου για τον αθλητισμό

OKEΤην πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε προχθές η Ο.Κ.Ε. Αθλητισμού υπό την προεδρία του Υπεύθυνου Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού Ν.Δ, βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου.
Την πρώτη συνεδρίαση της ΟΚΕ Αθλητισμού απασχόλησε το σχέδιο νόμου που ήδη έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΓΑ και αφορά την ποινική αντιμετώπιση του ντόπινγκ και την ποινική αντιμετώπιση των προσυνεννοημένων αγώνων.
Η Ν.Δ. πολύ σύντομα θα καταθέσει πρόταση επί των .....διατάξεων που εισάγονται στον Αθλητικό Νόμο.
Ακόμη συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν το Συντονισμό και τον Προγραμματισμό Δράσης της Ο.Κ.Ε. Αθλητισμού ενόψει των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, καθώς και οι επερωτήσεις που κατατέθηκαν και αφορούν τους Μεσογειακούς Αγώνες του Βόλου που πρόκειται να συζητηθεί την Παρασκευή στη Βουλή, με εισηγητή τον Τομεάρχη Αθλητισμού κ. Κουκοδήμο και η επίκαιρη ερώτηση για το άρθρο 11 του νόμου 2190/1994 που αφορά την Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα, και τα κίνητρα στους διακεκριμένους αθλητές.
Ο Τομεάρχης Αθλητισμού Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την πρώτη συνεργασία με τα μέλη της Ο.Κ.Ε. επισημαίνοντας τη σημασία που δίνει η Ν.Δ. στον τομέα του Αθλητισμού.(
Πολιτεία) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: