Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Δ' ΕΘνική - Τα νέα των ομάδων της Πιερίας

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010


Δύο οι απόντες του Βατανιακού στο παιχνίδι της Κυριακής
Δύο παίκτες της βασικής εντεκάδας θα είναι οι απόντες στο Βατανιακό  στο παιχνίδι της Κυριακής  με τον Κάστορα που θα γίνει στην Κατερίνη.
Οι δύο απόντες είναι οι Γιάννης Λαζαρίδης που συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και ο Ανδρονικίδης που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.
Ο προπονητής του Βατανιακού κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης  ήδη έχει επιλέξει τους αντικαταστάτες των δύο αυτών ποδοσφαιριστών. Ο Βατανιακός έχει πολλούς  ισάξιους ποδοσφαιριστές και έτσι η ομάδα δε θα έχει κανένα πρόβλημα.
Ο προπονητής του Βατανιακού μετά το χθεσινό ρεπό θα συνεχίσει με νέα προπόνηση την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του που θα ολοκληρωθεί με την αυριανή προπόνηση. Στόχος των ποδοσφαιριστών του Βατανιακού είναι να επαναλάβουν τη νίκη του αγώνα του πρώτου γύρου προσφέροντας το πολύ καλό θέαμα των δύο τελευταίων συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων τους που συνοδεύτηκαν μάλιστα με ωραίες εμφανίσεις και .....συνολικά επιτυχία οκτώ τερμάτων.
Ο Βατανιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί γιατί είναι σαφώς ανώτερος αλλά παίζει και στην έδρα του.
Χωρίς απουσίες ο Εθνικός την Κυριακή
Με την επιστροφή του Τζιάμα που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ο προπονητής του Εθνικού κ. Μπάμπης Μουστακίδης θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους στο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι  της Κυριακής, παιχνίδι κομβικής σημασίας για τον Εθνικό για να πετύχει την βαθμολογική άνοδο. Και είναι δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής γιατί η Α.Ε Ποντίων Βατόλακκου δίνει τη μάχη της παραμονής και στηρίζει την επίτευξη του στόχου της κυρίως στους αγώνες της έδρας της. Οι παίκτες του Εθνικού που βρίσκονται  σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσουν το καλύτερό τους αγωνιστικό πρόσωπο για να πάρουν τη νίκη συνεχίζοντας έτσι τις εκτός έδρας επιτυχίες των τελευταίων αγωνιστικών που προήλθαν από πολύ καλές  εκτός έδρας εμφανίσεις.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Εθνικός νίκησε την Α.Ε Ποντίων Βατόλακκου με 2-1 τέρματα.
Το μοναδικό πρόβλημα του Μπάμπη Μουστακίδη είναι ο Καλαϊτζίδης που έχει ν  ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού το οποίο πιστεύεται ότι μέχρι την Κυριακή θα το ξεπεράσει και θα είναι απόλυτα υγιής για το δύσκολο παιχνίδι.
Ο Εθνικός μετά το χθεσινό ρεπό θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις συνεχίζοντας την εβδομαδιαία προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Α.Ε Ποντίων Βατόλακκου.
Μια απουσία και μία επιστροφή στο ΓΑΣ Σβορώνο.
Με την ψυχολογία πολύ ανεβασμένη μετά τη νίκη της επί του Μακεδονικού Φούφα οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ  συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι με την πρωτοπόρο Α.Ε Ποντίων που θα γίνει στο γήπεδο της Ν. Ζωής.
Οι παίκτες του ΓΑΣ επέστρεψαν στις νίκες, παίζοντας μάλιστα επί 70΄ με δέκα παίκτες μετά από καλή εμφάνιση και πήραν μια βαθιά βαθμολογική ανάσα, μια νίκη που  τους επιτρέπει  να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον και θέλουν η επιτυχία τους αυτή να έχει συνέχεια.
Ο προπονητής του ΓΑΣ κ. Ταβουκτσής στο παιχνίδι της Κυριακής δε θα έχει τον κεντρικό αμυντικό  Μπατάλα που αποβλήθηκε  την Κυριακή με δεύτερη κίτρινη αλλά θα επιστρέψει  ο Κεσίδης, ένας πολύ καλός και χρήσιμος ποδοσφαιριστής, που εξέτισε την ποινή του.
Οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφουν σήμερα  στις προπονήσεις  συνεχίζοντας την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής .
Να θυμίσουμε κλείνοντας ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ένα πολύ καλό και συναρπαστικό αγώνα  οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες  με 2-2 τέρματα και ικανοποίησαν τους φίλους τους  που πήγαν στο γήπεδο του Σβορώνου. Ανάλογο και γιατί όχι και καλύτερο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν και στο παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο της Α.Ε Ποντίων.
Πάνοπλη η Α.Ε Ποντίων την Κυριακή
Να συνεχίσει το αήττητο της έδρας της  και έχοντας για στόχο τη νίκη μετά την πολύ καλή τους εμφάνιση στην πολύ δυνατή και αήττητη έδρα της Νίκης Αγκαθιάς συνεχίζει την εβδομαδιαία προετοιμασία της η Α.Ε Ποντίων μετά το χθεσινό ρεπό.
Ο προπονητής της Α.Ε Ποντίων κ. Καμπερίδης έχει στη διάθεσή του όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας , θα προπονήσει τους παίκτες του σήμερα και αύριο και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.
Οι παίκτες της Α.ΕΠ βρίσκονται σε εξαιρετική φυσική και αγωνιστική κατάσταση γεγονός  που  την έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο παιχνίδι της Κυριακής ο κ. Καμπερίδης θα έχει   όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας  αφού δεν υπάρχει τιμωρημένος αλλά ούτε τραυματίας.
Την Τρίτη το απόγευμα  στο πλαίσιο της προετοιμασίας αλλά και για να έχουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους αντιμετώπισαν στο γήπεδο του Α. Αγιάννη την τοπική Πίνδο την οποία νίκησαν με 2-1 τέρματα.
Ο κ. Γιώργος Καμπερίδης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία των παικτών του και μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: