Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Π.Α.Ε.
Πλατεία Ελευθερίας 1 Κατερίνη
Τηλ: 23510 47850-1-2
Φάξ: 23510 47853
E-mail: pierikos@otenet.gr
Τ.Κ. 60100
www.pierikos.gr  
Κατερίνη:  28/ 01/ 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και το δημοσιογράφο Μπάμπη Πεΐδη έδωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρης Ελευθεριάδης, όπου είχε τη ευκαιρία να απαντήσει σε μία σειρά από ζητήματα που αφορούν την ομάδα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Μάλιστα ο πρόεδρος του Πιερικού απάντησε και σε ερωτήματα των ακροατών του δημοτικού ραδιοφώνου που ήθελαν να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:
“Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε λύθηκαν επτά συμβόλαια και...... ήρθαν πέντε νέοι παίκτες. Πιστεύουμε ότι κάναμε σωστές επιλογές. Βέβαια αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο.  Στόχος των μεταγραφών ήταν και η ενίσχυση της ομάδας σε κάποιες θέσεις αλλά και για να κλείσουν κάποιες πληγές που υπάρχουν. Γιατί υπάρχει ο στόχος ακόμη να μπούμε στην εξάδα. Και δεν είναι 16 τα παιχνίδια, είναι 20. 16 του πρωταθλήματος και 4 εφόσον είμαστε μέσα στα play off. Πλέον στόχος είναι τα play off. Βέβαια τίποτα δεν είναι απίθανο”.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΥΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
“Καταρχάς στα εντός έδρας παιχνίδια δεν έχουμε, όσο θα έπρεπε, τη στήριξη του κόσμου. Και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, πιστεύω ότι στα δύσκολα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν υπάρχει το άγχος της έδρας και να σε κατακρίνουνε....Παίζουν πιο ελεύθερα οι παίκτες. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα σταθώ. Τα παιδιά άρχισαν να πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία.”
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
“Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πιερικός στον α΄ γύρο έχει 67 κίτρινες κάρτες, 3 κόκκινες και δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι. Προφανώς ο Πιερικός δεν πατάει στην μεγάλη περιοχή, πετάει.... Εμείς πρέπει να κερδίζουμε και τον διαιτητή. Αυτό που έγινε στην Κέρκυρα με τον διαιτητή δεν έχει προηγούμενο”.
ΓΙΑ ΤΟΝ GARRA DEMBELE:
“Ήταν ένα παιδί που είχε πάρα πολλά προβλήματα. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε. Προσπαθήσαμε, γιατί ήταν 21 χρονών παιδί και έχει ποδοσφαιρικό ταλέντο. Αλλά ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο της Κατερίνης για όλα αυτά που έκανε και για τόσο που τον κράτησα. Αλλά δεν γίνεται και τόσο εύκολα να λύσεις μία συνεργασία. Το σίγουρο είναι ότι ο Πιερικός δεν μπορεί να αμαυρώνεται από τη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή.  Το ότι τον κράτησα, όσο τον κράτησα, είχε να κάνει με το ανθρώπινο κομμάτι αλλά και με το γεγονός ότι ήταν δεμένος με ένα συμβόλαιο. Δεν σπάει εύκολα ένα συμβόλαιο και ειδικά ξένου παίκτη”.
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ:
“Πιστεύω ότι δεν πρέπει να συνδέεται η απόδοση της ομάδας με το αν θα έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Στη Δράμα στο μεταξύ μας παιχνίδι είχε 5000 κόσμο, στο Αγρίνιο στο γήπεδο του Παναιτωλικού το ίδιο. Έχανε η ομάδα τους και την υποστήριζαν. Και δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Πιερικός, ειδικά το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλός, δεν είναι μαχητικός. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα και ασφαλώς θέλουμε να έχουμε δικά μας παιδιά στην ομάδα και το προσπαθούμε ”.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ¨ΣΤΗΜΕΝΑ” ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:
“Εγώ ένα πράγμα έχω να πω: Εμένα δεν με αφορά το στοίχημα. Ούτε παίζω στοίχημα, ούτε καν πρωτοχρονιάτικο λαχείο παίζω. Εγώ και ο Γιάννης (σσ. Ντούμος) που είμαστε ένα, δεν μας ενδιαφέρει αυτό το θέμα. Όποιος θέλει μπορεί να με ψάξει οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο, δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Απεναντίας βάζουμε τα λεφτά μας στο ποδόσφαιρο. Ούτε επενδύουμε. Είμαστε πατριώτες και το κάνουμε. Αγαπάμε την Πιερία, τον τόπο μας, όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται. Και ξέρουμε πολύ καλά τι εκπροσωπούμε. Εμάς, δόξα τω θεώ, οι δουλείες μας πάνε πολύ καλά και γι΄αυτό στηρίζουμε και τον Πιερικό. Γι΄ αυτό και όταν ο κ. Θεοδωρίδης είπε, αυτά που είπε, κάναμε τις ανάλογες ενέργειες”.
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ:
“Έπρεπε να ανανεωθεί το διοικητικό σχήμα. Κάπου κουράζεσαι κιόλας. Όσο τρέχεις, τόσο κουράζεσαι. Τώρα μπήκαν άτομα στη διοίκηση που είναι περισσότερο γνώστες του ποδοσφαίρου. Και βέβαια οι στόχοι είναι ίδιοι, δεν αλλάζουν”. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: