Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2010




Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη στις 5 μ.μ.  
Μαντουλίδης - Πιερικός Αρχέλαος

Τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου

● Με την ομάδα του Μαντουλίδη βρίσκει η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου να είναι αντιμέτωπος, στη Θεσσαλονίκη, ο Πιερικός Αρχέλαος. Μια ομάδα που η αγωνιστική άνοδος είναι κατακόρυφη και είναι απόλυτα υπολογίσιμη για τους αντιπάλους. Γι΄αυτό ο Πιερικός Αρχέλαος κατεβαίνει και πάλι πανέτοιμος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αγάπη των οπαδών του είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα που συγκινεί όχι μόνο την Πιερία, αλλά και όλες τις περιοχές που έχουν μπασκετική ιστορία.

Για τον παραπάνω αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Είναι πολύ ιδιαίτερο παιγνίδι για μένα προσωπικά, γιατί κάθε φορά που παίζουμε με το Μαντουλίδη το μυαλό μου είναι στον αείμνηστο Γιώργο Γιαννακούλα. Να μη ξεχνάμε το Γιώργο το Γιαννακούλα. Επίσης, παίζουμε απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος με έβαλε στο μπάσκετ, έναν μεγάλο προπονητή και παιδαγωγό, τον Νίκο Κεραμέα. Το παιγνίδι είναι πολύ δύσκολο, καθώς απέναντί μας παίζει μια ομάδα η οποία είναι κυψέλη του μπάσκετμπολ. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιγνιδιού».

«Ναι στον αθλητισμό – Όχι στην εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες» είναι το μήνυμα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας που τοποθετήθηκε σε πινακίδα στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.

Είναι σίγουρα για πολλούς αποδέκτες και ο .....χώρος είναι ο πιο κατάλληλος, αφού το γυμναστήριο κατακλύζεται από τη νεολαία και πολλούς γονείς. Η νεολαία μας που έχει τόση μεγάλη ανάγκη να βρει υγιείς διεξόδους και ο αθλητισμός είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη.

Σε αυτή την κίνηση ευαισθησίας, εμπνευστής ήταν  Νομάρχης Πιερίας κ. Γιώργος Παπαστεργίου, συνεπικουρούμενος από τον δραστήριο νομαρχιακό σύμβουλο και πρώην αντινομάρχη κ. Χαράλαμπο Μπρουσκέλη. 

● Μετά από πρόσκληση του προπονητή της Εθνικής ομάδας Παμπαίδων Νίκου Τούφα, κλήθηκαν και πήραν μέρος στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη στα Γρεβενά, οι καλαθοσφαιριστές του θυγατρικού ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 Κώστας Φακοπουλίδης και Γιώργος Χερβατίδης .

● Τόσο ο Σ.Ο.Π (Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού), όσο και ο νεοφώτιστος Σ.Φ.Ι.Π. (Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού) αντιπροσωπεύονται δυναμικά τις Κυριακές στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Από τη μία ο Σ.Ο.Π έχει άριστη οργάνωση της κερκίδας με τα τύμπανα  και τις ιαχές που εμψυχώνουν τους πάντες και από την άλλη ο Σ.Φ.Ι.Π, χάρη στον οποίο η ιστορία θα γράφεται με ανεξίτηλο μελάνι και όπου  να είναι θα δούμε και την έμπρακτη δραστηριότητά του που θέλει και τη στήριξη όλων μας. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η φωτογραφική κάλυψη του Νίκου Γκιμπή, δραστήριου διοικητικού μέλους και των δύο συλλόγων.

● Τέλος, για το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 2 μ.μ. στην Έδεσσα τον τοπικό ΑΟΚ.  


 ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ:

1. Η πινακίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας που τοποθετήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο.


2. Ο Νομάρχης Πιερίας κ. Γιώργος Παπαστεργίου.


3. Ο κ. Μπάμπης Μπρουσκέλης, νομαρχιακός σύμβουλος και πρώην αντινομάρχης.


4. Ο καλαθοσφαιριστής Κώστας Φακοπουλίδης.


5. Ο καλαθοσφαιριστής Γιώργος Χερβατίδης.


6. Ο κ. Γιώργος Γιαμαλής του Σ.Ο.Π μαζί με τον κ. Γιώργο Λάλα του Σ.Φ.Ι.Π.



Δεν υπάρχουν σχόλια: