Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Στις Βρυξέλλες ο Νομάρχης Πιερίας - Στη συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (DEVE) της Επιτροπής των Περιφερειών

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009


Στη συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη DEVE, της Επιτροπής των Περιφερειών που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009, συμμετέχει ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου.
       Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη της Επιτροπής καλούνται να αποφασίσουν τις μελλοντικές εργασίες της Επιτροπής και να υιοθετήσουν γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο,  την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, καθώς και την Επιτροπή των Περιφερειών που αφορούν την ενίσχυση των αγροτών της Ε.Ε. σε περιοχές με φυσικά μειονεκτήματα καθώς και στην πολιτική ποιότητας των γεωργικών προϊόντων.
       Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται και συζήτηση για το ρόλο των τοπικών και περιφερειακών αρχών στη διαχείριση των επιδημιών και ιδιαιτέρως της νέας γρίπης Η1Ν1, όπου θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων κατά τη γρίπης σε τοπικό επίπεδο.
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: