Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

«Αυτοκράτορας» των αλβανικών φυλακών...

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Οι φήμες τον ήθελαν εξαρχής «βασιλιά» του υποκόσμου στην πατρίδα του. Πλέον, μετά τη σύλληψή του, ο Ρεζάρτ Τάτσι πιθανότατα θα έχει την ευκαιρία να γίνει «αυτοκράτορας» των αλβανικών φυλακών...

«Αυτοκράτορας» των αλβανικών φυλακών...  Ο άνθρωπος που εκμεταλλεύεται το μονοπώλιό (του) στην πετρελαιοπαραγωγή της χώρας του, ενδεχομένως παρακολούθησε κάποτε την ταινία «Ο άνθρωπος που θα γινόταν βασιλιάς» με τον Σον Κόνερι. Αλλά ο «θρόνος» της εταιρείας ARMO δεν του έφτανε. Οι φιλοδοξίες του έφτασαν έως την Ιταλία και το Καμπιονάτο.
Το περασμένο καλοκαίρι έκανε επίσημη προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μπολόνια, χωρίς ....αποτέλεσμα. Η δημοσιότητα του έκανε καλό. Το όνομα του Αλβανού μεγιστάνα εμφανίστηκε στα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου και όταν υπήρξε φημολογία ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλει να αποχωρήσει από τη Μίλαν, ο Τάτσι άφησε να «αιωρείται» η επιθυμία του να την αγοράσει! Πάλι χωρίς αποτέλεσμα.
Προχθές, πάντως, παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα των Τιράνων, με την κατηγορία ξυλοδαρμού του δημοσιογράφου Μέρο Μπάζε! Αρνήθηκε τα πάντα, αλλά αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τριών ετών. Οι ιταλικές εφημερίδες είναι «ευλογημένες» με τα σκάνδαλα του Μπερλουσκόνι. Προφανώς δεν θα ήθελαν την «κατάρα» του (νταή;) Τάτσι.(ΕΘΝΟΣ) 
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: