Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Ο Δ. Κωνσταντάρας σήμερα στη Σχολή Γονέων με θέμα: Μ.Μ.Ε: 4η ή 1η εξουσία;


Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην βουλευτής (και υιός του αξέχαστου Λάμπρου Κωνσταντάρα) θα είναι ο ομιλητής στη σημερινή διάλεξη της Σχολής Γονέων, με θέμα τα ΜΜΕ και το είδος της εξουσίας τους.

KOSTANTARASΣύμφωνα με το πρόγραμμα της Σχολής, καλεσμένος για σήμερα ήταν ο τέως υφυπουργός-βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας ο οποίος, θα ανέπτυσσε το θέμα «ΜΜΕ-4η η 1η εξουσία», αλλά, λόγω του έκτακτου Συνεδρίου της Ν.Δ. για την ανάδειξη νέου αρχηγού, ματαίωσε το ραντεβού του.
Γνώστης του θέματος ο κ. Κωνσταντάρας κλήθηκε να καλύψει τη σημερινή διάλεξη και την προγραμματισμένη θεματική της κι έτσι, σήμερα το απόγευμα στις 7.00, θα βρεθεί ενώπιον του κοινού της Σχολής στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.
Φιλόλογος, δημοσιογράφος, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας 10 βιβλίων ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, διετέλεσε, μεταξύ άλλων και νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών το 2002-2004 και βουλευτής της Α΄. Αθηνών (με τη Ν.Δ)το 2004- 2007.
Αυτή την περίοδο ετοιμάζει την έκδοση δυο βιβλίων, αρθρογραφεί σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά και σχεδιάζει την παραγωγή μιας σειράς ντοκιμαντέρ για την τηλεόραση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: