Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΦΤΑΝΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ


ΠΕΜΠΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
Εχει η λογική και όρια.Εχει και η υπομονή , υπομονή.... Παρακολούθησα με πολύ προσοχή, τη διακαναλική "θεατρική παράσταση και όχι συνέντευξη" του πρωθυπουργού, με ένα κομματικό ακροατήριο μιάς παρέας, με στημένες ερωτήσεις του τύπου τί έκανε την πρό Χριστού εποχή ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής με την ΕΟΚ.Είδαμε μία ομολογουμένως άψογα στημένη θεατρική παράσταση, με τον κ Καραμανλή, όχι σε ρόλο πρωταγωνιστή αλλά κομπάρσου για λύπηση.Και το λέω όχι γιατί δέ έπαιξε καλό θέατρο.Σε αυτό ήταν άπαιχτος, αλλά "κομπάρσου της πραγματικής πολιτικής"Προκαλεί αηδία στον μέσο πολίτη, αυτή η πρωτόγνωρη κοροιδία, απο τη μιά να κατηγορεί τον Παπανδρέου "ότι αρνείται να μιλήσει σε δημοσιογράφους", εμείς να βλέπουμε τον Παπανδρέου να τον "στριμώχνουν" 30 δηοσιογράφοι απο όλα τα μέσα, απι δύο ώρες και ο πρωθυπουργός να βαπτίζει διακαναλική συνέντευξη την θεατρική παράσταση που έιδαμε το μεσημέρι.Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την αυτοκτονική επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ.Είναι να απορεί κανείς, πώς αυτός ο Καραμανλής,( που πραγματικά και το πιστέυω είχε καταφέρει να πείσει πολλούς και απο το χώρο του κέντρου ότι έχει το "κάτι διαφορετικό" στο χώρο της συντηρητικής παράταξης), έπεσε τόσο χαμηλά.Επεσε τόσο χαμηλά, αφού δέν κάνει τιποτε άλλο τις τελευταίες ημέρες να υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού μας.
Δέν έχει πρόγραμμα το ΠΑΣΟΚ μας λέει καθημερινά και ψέγει τον Παπανδρέου που ακόμη δέν έγινε πρωθυπουργός, ενώ η ΝΔ δέν έχει πρόγραμμα ούτε για μετά τα δύο χρόνια στυγνής λιτότητας.Δέν γνωρίζει κάν τα οικονομικά μεγέθη για να τα παρουσιάσει στο λαό σάν υπέυθυνος πρωθυπουργός.Δέν υπήρχε κανείς απο την κυβέρνηση στη συνεδρίαση του ΕΚΟΦΙΝ.Αυτό και άν είναι υπεύθυνη κυβέρνηση, να απουσιάζει απο τη συνεδρίαση του ΕΚΟΦΙΝ όπου παίρνονται η πιό σημαντικές αποφάσεις.Κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ σάν εκείνο να είναι κυβέρνηση, απο την άλλη στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει ήδη ανηρτημένο στο http://www.pasok.gr ανηρτημένο το αναλυτικό κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
Επιμένει να κοροιδεύει τον Ελληνικό λαό.Επειστρατευσε δέ και τους υποψηγφίους του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ, όπως ο κ Σουφλιάς, να βγούν και να κάνουν και εκείνοι δηλώσεις με το ίδιο περιεχόμενο.. έτσι για να γίνει και ο Σουφλιάς ρεζίλι με αυτά που δήλωσε σήμερα..
Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με την πλήρη ασυνενοησία στο κυβενρητικό στρατόπεδο.Εχουν χάσει και τα αυγά και τα καλάθια.. δηλώνει ο Ζαγορίτης "μαύρο" σε εκείνους που πλήγωσαν την παράταξη και είναι ακόμη στα ψηφοδέλται της ΝΔ... βγαίνει ο Κουμουτσάκος και τον αδειάζει.. όπως και πολλοί βουλευτές της ΝΔ και βγαίνει σήμερα ο Καραμανλής μετά απο τόσες ημέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ συμφωνεί με όσα είπε ο ΖΑγορίτης.Αν αυτό δέν είναι αλαλούμ, τότε τί είναι;Την Κυριακή ο λαός θα ψηφίσει για υπεύθυνη κυβέρνηση που να λειτουργεί με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα, κυβέρνηση που να εμπνέει εμπιστοσύνη στον λαό.Δέν θέλει πρωθυπουργό που να επιδίδετε επι τόσες ημέρες στην "τακτική" να λασπώνει το ΛΑΟΣ για να συσπειρώσει ψηφοφόρους και να δηλώνει σήμερα "για φανταστείτε την Κυριακή να είναι κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ", Γιατί κύριε πρωθυπουργέ τί θα γίνει, δέν θα είναι κυβέρνηση που θα ψηφίσει ο λαός;Διεκδικείτε την μοναδικότητα να μας κυβερνήσετε τι είδαμε.Το νοιώσαμε.Το εισπράξαμε και το πληρώσαμε.Τωρα
θα μου πείτε τί το λέωφ..Εδώ φτάσαμε στο σημείο μηδέν και η κυβέρνηση περί άλλων τιρβάζει.Σε εμάς δέν μένει παρά να πούμε.Κύρις πρωθυπουργέ.. φτάνει πιά ο φαρισαισμός.
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε
Σκέψου πόσα χρόνια κυβέρνησε ο Καραμανλής και αν γνωρίζεις ότι έπρεπε να μείνει για οκτώ χρόνια στην κυβέρνηση τότε βγάλε τα συμπεράσματά σου. Τι έφταιξε και αναγκάστηκε να καταφύγει στις εκλογές; Τι κρύβεται πίσω από την πίεση για πρόορες εκλογες; Αλλά, είναι ελληνικό φαινόμενο να μη βλέπουμε την πραγματικότητα. Είναι ελληνικό φαινόμενο να χρησιμοποιούμε λέξεις που δεν γνωρίζουμε την πραγματική τους έννοια. Καλό είναι να διαβάσουμε και λίγο πολιτική ιστορία για να μάθουμε επιτέλους ποιοι πολιτικοί μας δουλεύουν και πως. Αλλά......