Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Χθες στη Βέροια σε φιλικό παιχνίδι


Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Βέροια – Ομάδα Πιερικού 0-0

Μια ομάδα του Πιερικού μετέβη χθες στη Βέροια και αντιμετώπισε την τοπική ομάδα σε φιλικό αγώνα, ο οποίος έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Ο προπονητής του Πιερικού κ. Μάκης Κατσαβάκης χρησιμοποίησε τους παίκτες που δεν έπαιξαν στο τελευταίο παιχνίδι για να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους. Το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς φάσεις και η μόνη αξιόλογη φάση ήταν το σουτ του Φρέντερικς στο 65’ που αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι της εστίας της Βέροιας.

Στο φιλικό αυτό παιχνίδι ο τεχνικός του Πιερικού είδε τους παίκτες που δεν παίζουν στο πρωτάθλημα και σίγουρα έβγαλε κάποια συμπεράσματα για τον καθένα απ’ αυτούς.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Πιερικού είναι ότι Λαναρής και Μακρής έδειξαν ότι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και τέθηκαν στη διάθεσή του.

Οι συνθέσεις

Βεροια: Αργυρόπουλος (71’ Κωνσταντινόπουλος), Τσουλφίδης (69’ Ποταμόπουλος), Σεφερίδης (46’ Τζημογιάννης), Βέργος, Καλτσάς (46’ Αστράουσκας), Τριάντος (46’ Βέρτσος), Μπαχράμης (86’ Κελεσίδης), Παυλίδης (46’ Μυροφορίδης), Τοπούζης (75’ Σούρλας), Ράνιτς (46’ Τσακτάνης).

Πιερικός: Καρακούτσης (72’ Κουδουνάς), Αγγελόπουλος (82’ Κωτσιόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Χατζηζήσης, Παστός, Θάνος (46’ Ντεμπελέ), Λαναρής (64’ Τασίδης), Φρέντερικς, Μακρής, Ολγκίν, Τσιτλακίδης (72’ Κόιτς). (ΤΟΠΙΚΗ)

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: