Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Αθλητικά νέα


ΤΡΙΤΗ 16/6/2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!
Θα καταθέσει γραπτώς την ίδια πρόταση
Ως την Τετάρτη θα πρέπει να περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να μάθουν εάν τελικά ο Χούλιο Κρουζ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με την πράσινη φανέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει και γραπτώς την ίδια πρόταση που έκανε την Δευτέρα στους μάνατζερ του Αργεντινού και θα περιμένει μέχρι την Τετάρτη την απάντηση του πρώην επιθετικού της Ίντερ. Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για Βοτανικό.
- Πιο κοντά στον Κατσουράνη
- Μέλμπεργκ στον ΠΑΟ λένε οι Ιταλοί
Δείτε το βίντεο...
Ύστερα από πολύωρη συνάντηση κορυφής που ολοκληρώθηκε το απόγευμα στα γραφεία του Ολυμπιακού μεταξύ του προέδρου Σωκράτη Κόκκαλη και του τεχνικού Τιμούρ Κετσπάγια, αποφασίστηκε ότι μεταγραφική προτεραιότητα αποτελεί η αγορά του Ματ Ντάρμπισιρ από τη Μπλάκμπερν. Εναλλακτικές λύσεις στην άμυνα, αν δεν κλείσει ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς.
Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ ο Ιλιε Ιορντάκε, ο οποίος από τη Δευτέρα βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο παίκτης αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη, ενώ η Ένωση έχει κλείσει και τον 18άχρονο αμυντικό, Κώστα Μανωλά. Ο νεαρός μπακ είναι ανιψιός του Στέλιου Μανωλά και η ΑΕΚ αποφάσισε να επενδύσει στο ταλέντο του, ελπίζοντας πως θα της βγει καλό χαρτί.Δείτε το βίντεο...
Διαθέσιμος προς επιλογή από τις ομάδες του ΝΒΑ παρέμεινε ο Νικ Καλάθης, καθώς δεν απέσυρε τη συμμετοχή του από το ντραφτ. Σκοπός του Ελληνοαμερικανού γκαρντ, που έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό, είναι εάν δεν βρεθεί μέσα στην πρώτη 15άδα να επιλεγεί στο δεύτερο γύρο, ώστε όταν θελήσει να γυρίσει στις ΗΠΑ να διαπραγματευτεί μόνος του το συμβόλαιό του.
Η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ και «χρυσή» Ολυμπιονίκης Γέλενα Ισινμπάγιεβα στο περιθώριο του Γκόλντεν Λιγκ του Βερολίνου επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στον τελικό των Grand prix που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης (12-13/9). Η «τσαρίνα» των αιθέρων επισκέφθηκε στη γερμανική πόλη το σταντ που είχε στήσει κλιμάκιο της Οργανωτικής και Εκτελεστικής Επιτροπής του αγώνα.
α
Και ξαφνικά... Γκαρσία; Ο αδερφός του Νάτσο Γκαρσία, Ινάσιο, φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον με δημοσιεύματά της η «El Mundo». Οι επιτελείς του Δικεφάλου τηρούν σιγή ιχθύος και δεν μπαίνουν σε διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης του ζητήματος. Οι Βολιβιανοί υποστηρίζουν ότι ο διεθνής αριστερός μπακ, αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.



Κοινή συναινέσει λύθηκε την Τρίτη το συμβόλαιο συνεργασίας του Ισπανού ποδοσφαιριστή Φερνάντο Μαρκές με τον Ηρακλή. Ο ιδιόρρυθμος παίκτης δεν απολάμβανε πλέον της κοινής επιθυμίας διοίκησης και προπονητή για παραμονή στην ομάδα, μετά τα διαδοχικά πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει στην σεζόν που τέλειωσε.



Προσφυγή στη FIFA έκανε η Αίγυπτος κατά του Aγγλου διαιτητή Χάουαρντ Γουέμπ, ο οποίος διηύθυνε την αναμέτρηση της αφρικανικής ομάδας με την Βραζιλία, που διεξήχθη στο πλαίσιο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Ο Γουέμπ καταλόγισε πέναλτι υπέρ των «βερντεόρο» στο 89ο λεπτό, αποβάλλοντας ταυτόχρονα στην ίδια φάση τον Αλ Μουχαμαντί. Την παράβαση υπέδειξε ο 4ος διαιτητής, που είδε τη φάση σε μόνιτορ.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: